Отзыв о работодателе «ТОВ Саффран Україна» Добавлен: 25.07.25 15:05
Сфера деятельности: Производство и поставка
Адрес: Украина, г. Киев, Вул. Преображенська,23
Должность: Менеджер із продажу
Дата начала работы: Июль 2025 г.
Дата увольнения: Июль 2025 г.
Уютний офіс, не багато людей, гарні вироби та сайт
Місце розташування, некомпетентність по відношенню до нових людей, деякі люди к колективі.
Я дуже хотіла працювати у компанії так як цікавий сегмент та цікаво взагалі, але вперше у житті я себе із своїм досвідом почувала як школярка на екзамені кожного дня. Мені два тижні давали якісь "завдання" по аналітиці конкурентів (зауважу що аналітика доречі крштує не 25 тис грн), пошук клієнтів при тому що я навіть на мала доступу до бази та не бачила з якими компанія вже співпрацю і як на мене це дурна робота.
А ще є така менеджер Тетяна яка працює віддалено по факту я просто менеджер звичайний, але має назвбсиво критикувати людину не знаючи її.
Дякую за досвід, більше не хочу так працювати. Я не аналітик, і не статжор без досвіду щоб робити "таблички для табличок"
Якщо компанія не передивитися своє відношення до нових людей то будуть шукати довго людей. Але можливо це зручно коди приходить новий менеджер та робить аналітику конкурентів та клієнтів)