Отзыв о работодателе «Global Bilgi» Добавлен: 31.07.25 17:32
Другие названия: Глобал Білгі
Должность: Поддержка Глово
Дата начала работы: 2024 г.
Дата увольнения: 2025 г.
Ничего хорошего в этой компании нету, поверьте
Не рекомендую.
Красиві обіцянки на вході, суцільне розчарування на виході. Працюєш на знос — і тебе звільняють без пояснень. Атмосфера токсична, колектив — як вовчата. Керівництво грає в кулуарні ігри.
Хочете стабільності? Це точно не тут.
Компанія робить гарну обгортку: обіцяють розвиток, стабільність, кар’єрне зростання. На ділі — маніпуляції, хаос і повна відсутність поваги до людей.
З першого дня — тотальний контроль, нездорова атмосфера, страх. Людей скорочують «партіями» — сьогодні ти тут, завтра вже ні. І байдуже, скільки ти зробив для компанії — ніхто не оцінить.
Керівництво не зацікавлене в збереженні команди. Ніяких конструктивних діалогів, лише тиск і звинувачення. Усі розмови про проблеми — табу. Сказав правду? Звільнення.
Колеги виживають, кожен за себе. Ніякої підтримки, одне лицемірство. Підсиджування, доноси — це тут норма.
А ще фінансова ситуація жахлива. Зарплати затримують, обіцяного «покращення» немає, премії зрізають або скасовують. А при цьому обов’язків усе більше.
Не рекомендую навіть пробувати. Психіка дорожча. Це не місце для нормальної роботи.