Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Леруа Мерлен Украина» Добавлен: 28.08.25 10:28

Основное название: Леруа Мерлен Украина
Другие названия: leroy merlin
Сайт:
Телефоны: 380504495139
Рейтинг компании:

«Leroy Merlin» (Леруа Мерлен) – це одна з найбільших компаній (4 місце у світі за обсягом товарообігу), яка працює у секторі продажу товарів для благоустрою житла та побуту за принципом «зроби сам».
Автор: Гість (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Дата собеседования: 2025 г.

Немає

Я хотіла б висловити своє занепокоєння щодо процесу домовленості про співбесіду, яким керувала рекрутерка Юлія. На жаль, мій досвід свідчить про її незацікавленість у швидкому та ефективному закритті вакансії, що створює негативне враження про компанію.

Спочатку ми домовилися про конкретну дату та час для проведення інтерв'ю, але згодом Юлія без пояснень перенесла зустріч. Подальші спроби домовитися про нову дату були ще менш успішними, оскільки Юлія пропонувала зустрічі лише в ті дні, коли мені було заздалегідь відомо, що я не зможу бути присутньою. Така поведінка виглядає як спроба створити видимість роботи, а не реальне бажання провести співбесіду з потенційним кандидатом.

Це непрофесійне ставлення до свого обов'язку, яке не лише витрачає час кандидатів, але й шкодить репутації компанії. Я вважаю, що така поведінка є неприпустимою і підриває довіру до рекрутингового процесу.