Відгук про роботодавця «Beauty-prof» Доданий: 01.09.25 13:02
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: beauty.prom.ua
Телефони: +380 (67) 577-88-73
Адреса: Україна, м. Дніпро
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Нет нет нет
Собака в офісі - сюрприз, який не всі оцінили
Працюю в компанії вже тривалий час. Загалом атмосфера була робочою та адекватною, але останнім часом з'явився нюанс, який хочеться окремо згадати.
Власник без попередження завів собаку й почав щодня приносити її до офісу. Собака знаходиться в офісі цілий день: їсть, спить, часом справляє потребу. І це не перебільшення. Жодних правил чи обмежень не встановлено. Колег ніхто не питав, чи є алергії або банальний дискомфорт у спілкуванні з тваринами.
Найбільше дивує те, що це робочий простір, а не домашній. У когось алергія, у когось стрес від гавкоту, а хтось просто не хоче обідати поруч із мискою собаки. Але нікому з керівництва, здається, немає діла.
На мою думку, це неповага до команди. Можна було хоча б обговорити це питання, ввести дні або години, коли собака в офісі, або забезпечити окреме приміщення.
Якщо ви шукаєте роботу в місці, де враховують комфорт кожного - раджу уточнити цю деталь заздалегідь.

У компанії Beauty Prof ми прагнемо створювати дружню та сучасну атмосферу, орієнтовану на комфорт і добробут команди.
Дійсно, певний час в офісі перебував улюбленець власника — маленький собака породи мальтіпу, що є частиною позитивної міжнародної практики pet-friendly office, яку підтримують багато компаній у світі.
Ми розуміємо, що наявність тварини може викликати різне сприйняття, тому вже запровадили внутрішні правила перебування домашніх улюбленців у робочому просторі, щоб забезпечити комфорт усіх співробітників.
Дякуємо за вашу увагу до деталей і за те, що допомагаєте нам ставати кращими.