Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, віддалено
Рейтинг компанії:

Ip телефония, виртуальная атс
Автор(-ка): Кандидат (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Middle Recruiter
Дата співбесіди: Вересень 2025 г.

Не виявлено

Проходила співбесіду на позицію Middle Recruiter у Binotel. Рекрутер компанії сама зв’язалася зі мною, запропонувала вакансію та попросила резюме. Співбесіда проходила у Google Meet і тривала лише 15 хвилин. На зустрічі була також керівник відділу рекрутингу, яка більшу частину часу не дивилася в камеру та кілька разів перебивала, що справило враження не зовсім поважного ставлення до кандидата. Здивувало, що прийом на позицію передбачає лише один етап — коротку онлайн-розмову. Із питань були не професійні: «Які у вас були улюблені предмети у школі?», «Чому обрали саме цей університет та спеціальність?», а також пряме запитання про мій поточний рівень зарплати. У самій вакансії були зазначені стандартні обов’язки рекрутера — закриття позицій, робота з великою кількістю вакансій. Жодних вимог щодо формування чи навчання команди не було. нагадаю, це Мідл позиція. У моєму резюме також відсутній досвід у ролі ліда. Проте відмову після співбесіди я отримала саме з формулюванням, що в мене немає досвіду набору й навчання власної команди рекрутерів. Коли я уточнила, де це зазначено в вакансії, рекрутер вибачилася й пояснила, що «після випробувального терміну кандидат має наймати собі джуніор-рекрутера». Ця інформація була озвучена лише після відмови. Загальне враження: компанія шукає ліда, на зарплату мідла, не поважаючи час кандидатів. Раджу кандидатам зважити, чи варто витрачати час на співбесіду, якщо на старті немає чіткості в очікуваннях і прозорості в комунікації