Відгук про роботодавця «Furniture Technology Group » Доданий: 27.09.25 09:00
Сайт: ftg-eu.com
Телефони: +380675483479, +380634404724
Адреса: Україна, м. Київ, Київ
Посада: Конструктор
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Стартова зарплата: $10000
Фінальна зарплата: $10000
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Оплачують роботу
Все в них зовні гарно. Гарний сайт, гарний інстаграм і т.д. Але як виявилось, це все - просто обкладинка, а насправді... Насправді фірма набирає людей через Work.ua, які абсолютно не розуміються в меблях. Пропонують ніби-то навчання, але по факту... Коротше працював з ними як конструктор меблів. Зробив 2 замовлення - кухню і гардероб.
Гардероб довелося переробляти, тому що менеджер не зміг виявити побажання замовника. Чи то пак замовник не зміг донести, чого він хоче? В любому випадку, особисто мені було зрозуміло, по тим питанням, що я задавав, що менеджери абсолютно не досвідчені. Що до збірників теж є питання. Ставлять косо-криво аби живо.
Купа начальників, начальники над начальниками і т.д. Ну а власники Дмитро і Олександр - то взагалі "боги". Не дай боже їм щось не так сказати, чи образити - відразу "голова з плечей".
Ситуація була така. Дали мені 3-тє замовлення, кухню. Його я майже зробив, залишились дрібні деталі. Але тут власник Олександр почав розповідати в Вайбері про рекламації по
гардеробу, моєму першому замовленню. Каже, що в ньому мала бути задня стінка ДВП, бо синя чи зелена стіна виглядає не гарно. Раніше він мені казав, що контролює всі замовлення. Тому я спитав: "Ви ж були в групі, бачили, що робимо без задньої стінки, чому ж не сказали відразу про це?". Кажу, заднім числом всі розумні. Йому це не сподобалось. Він почав емоційно казати, щоб з ним не розмовляли таким тоном і в такому форматі. Та так не сподобалось, що він відразу, через дві хвилини, мене "звільнив". Ну як звільнив, у них там всі неофіційно працюють, тому це слово
не дуже підходить. Коротше, така фірма - пафосу багато, а по факту одні переробки і попандоси. Зроблене замовлення так у мене і лежить. Звичайно, ніхто мені його не оплатив,
тільки дарма витратив час на безкінечні узгодження з тупим менеджером. Не рекомендую цю фірму ні для роботи, ні для замовлення меблів. Про ціни, доречі, я взагалі мовчу. Це взагалі космос, а не ціни.