Отзыв о работодателе «ТОВ БАВ ТРАНС ЛОГІСТИК» Добавлен: 04.10.25 16:38
Сфера деятельности: Торговля: Автомобили, запчасти, автохимия
Телефоны: 380504748962
Дата начала работы: Июнь 2025 г.
Дата увольнения: Август 2025 г.
Стартовая зарплата: $20000
Добре обладнане СТО
Працював на тов. «БАВ ТРАНС ЛОГІСТИК», яке належить Олександру Баграмяну, головним механіком на СТО «Бустір сервіс» в м.Боярка. Баграмян обіцяв офіційне працевлаштування, зарплату та відсотки з відремонтованих машин. Набрали слюсарів яким як і мені Баграмян обіцяв – зробили машину, отримали гроші, але потім Баграмян почав петляти – не встиг порахувати, на наступній неділі і т.д. Після двух місяців слюсарі перестали виходити на роботу. Коли звільнявся Баграмян привіз мені зарплату і пообіцяв підрахувати відсотки і заплатити. Через неділю зателефонував до Баграмяна і спитав про відсотки, спочатку він почав жартувати, потім почав погрожувати. Всім кому пропонує роботу Баграмян, раджу шукати іншу роботу. Баграмян непорядна людина, яка не тримає свого слова. Я так думаю я не перший і не останній кого кинув Баграмян!!!!