Отзыв о работодателе «Автошкола Магістраль на Варшавській» Добавлен: 08.10.25 18:54
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт: magistral.org.ua
Телефоны: 067 253 9161
Адрес: Украина, г. Львов, вулиця Варшавська, 193
Вакансия: Викладач теорії ПДР
Дата собеседования: Сентябрь 2025 г.
Проходив співбесіду в автошколі "Магістраль" на Варшавській. Шукали викладача для проведення теоретичних занять з ПДР.
Співбесіда тривала близько 40 хвилин. Спочатку стандартні питання про освіту та досвід, потім попросили провести фрагмент заняття — пояснити правила проїзду регульованого перехрестя. Цікавились знанням сучасних методик навчання та готовністю працювати з онлайн-платформою (у них є дистанційне навчання).
Директор виявився людиною, яка дійсно розуміється на освітньому процесі. Відчувається, що для них важлива якість навчання, а не просто "протягнути" учнів через курс.
Умови праці гідні, є можливість професійного розвитку. Рекомендую як роботодавця.
Контакти автошколи:
Адреса: вулиця Варшавська, 193, Львів, Львівська область, 79061
Телефон: 067 253 9161
Довелося трохи зачекати на керівника, бо в нього якраз були клієнти/учні. З одного боку, це показує, що клієнти в пріоритеті, але очікування є очікування