Відгук про роботодавця «Textile Hygge» Доданий: 13.10.25 11:12
Дата співбесіди: 2024 г.
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.textile-hygge.com
Адреса: Україна, м. Миколаїв
Ми — компанія Textile Hygge. Ми займаємось продажем текстилю по всій Україні та Європі. Ми не просто онлайн-магазин, а вже більше трьох років створюємо домашній текстиль для наших клієнтів. Наш основний продукт — постільна білизна з натуральних тканин. Наша компанія є лідером українського ринку серед продажу постільної білизни. За останній рік нам вдалося збільшити втричі обсяги продажів та створити більше ніж 35 робочих місць
Автор(-ка): Гость (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)Дата співбесіди: 2024 г.
____
Пишу сюди, бо не знала, де ще залишити відгук — здається, що інші просто видаляють. Textile Hygge розчарував: якість постільної білизни не відповідає опису, тканина швидко втрачає вигляд, а кольори зовсім не такі, як на фото. Повернення оформити складно, служба підтримки відповідає дуже повільно. За такі гроші очікувала значно кращий сервіс.