Відгук про роботодавця «Львівські круасани» Доданий: 22.10.25 15:05
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: www.lviv-croissants.com
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Можуть дати один круасан так як ти там працюєш, але не забувайте про те, що якщо ти щось на цій шедевро роботі зробиш не так ти маєш все компенсувати за свій рахунок.
Була на співбесіді, адміністратор просто поспіхом сказала діа слова і все. Я навіть не встигла зорієнтуватися. Про всі умови роботи випитувала я. Сказали, що оплата за стажування 50% від ставки, ну я вирішила піти на стажування. Стажування було з 9.30 до 15. Я йшла на посаду касира. Дівчина яка там працювала розповідала мені що і як, але в швидкому темпі. Потім коли почали приходити люди дівчинка сама все робила, а я стояла поряд. Толком не давала спробувати. Потім коли я пробувала сама і коли щось не так сказала чи забула сказати робила велий акцент. А ще, окрім того що ти касир ти ще й маєш готувати напої. В обід прийшло дуже багато людей. І ця дівчинка, що мене стажувала почала трішки агресивно себе поводити. Підганяла мене, говорила не дуже ввічливо. Я звісно все розумію, але на своїх минулих роботах коли мене стажували чи я стажувала ніколи не було ніякої паніки і поспіху. Мені казали нічого по тихеньку ти тільки вчишся, це людям треба вони будуть чекати, а тут давай бігом роби і без різниці перший раз чи ні. Дівчинка перепросила потім, але я такого не розумію.
Вечорі, я зрозуміла, що не хочу йти на дану роботу і написала адміну щодо виплати стажування. Мені відповіли, що стажування виплачується в зп. Я почала говорити, що ви не правильно донесли інформацію, бо я думала, що за стажування в будь якому випадку буду виплата. Після цього мене ігнорували, відповіли на наступний день. Сказали, що за стажування я можу тримати кошти якщо постіраю форму в якій була. Ну це взагалі дурня. При тому що мені дали чужу, брудну із сміттям в карманах форму. Я мала прийти до них ще раз забрати її, постірати і занести знову. І гроші дадуть в період виплат зп і то не факт. Короче, це повна дурня і фігня. Шарашкіна контора. Фу. Адмін не приємна людина. Думає що сама класна.