Відгук про роботодавця «Mobile Trend» Доданий: 23.10.25 17:15
Основна назва: Mobile Trend
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.instagram.com
Адреса: Україна, м. Одеса
Посада: Консультант-напарювач
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Сайт: www.instagram.com
Адреса: Україна, м. Одеса
Мобільні телефони та аксесуари
Автор(-ка): Вже не лох (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)Посада: Консультант-напарювач
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Відсутні
Постійно треба напарювати послуги всім людям,чи це пенсіонер чи якийсь статний чоловік - однаково
Ти маєш кожному тулити непотрібні послуги,гарантії які не працюють, налаштування які коштують як телефон а по факту ніхрена не працюють, колектив крис,які втоплять тебе в ложці води при першій можливості,керівництво убоге та не чує взагалі,їм байдуже на твої проблеми,навіть якщо сталось щось серйозне,одним словом не рекомендую працювати в цій убоюдсько-мразотній компанії,які ніхрена не робить для персоналу,а тільки бачать гроші як скрудж магдак з мультфільму. ФУУ