Відгук про роботодавця «GrandMA Studios» Доданий: 09.11.25 23:50
Сайт: www.grandmastudios.com
Дата співбесіди: Жовтень 2025 г.
Немає
Якби я знайшла відгуки про цю компанію до того, як взялась за тестове, то нізащо би його не робила. Перед тестовим з Вами зв'язується Hr і випитує якісь дурниці, в тому числі який у вас комп'ютер, його характеристики, чи ви власник і т. д. Тобто компанія взагалі не забезпечує технікою працівників. Наступне - це тестове. Воно дуже об'ємне та складне, треба намалювати повноцінну сцену в інтер'єрі з двома фігурами та, увага, намалювати 27(!!!) схованих предметів! І вони вимагають виконання тестового за 1 робочий день! Звісно, ні про яку оплату тестового мова не йде, Ви будете лохом, який витратить в кращому випадку 12 годин життя на дурне завдання, щоб отримати відмову. Чому я не стала торгуватися щодо оплати тестового і виконала його безкоштовно? Бо ця компанія була моєю останньою надією знайти роботу по художньому профілю, мені дуже, ДУЖЕ потрібна була робота, тому тут був або пан, або пропав (в моєму випадку це "пропав").
Тому хочу застерегти всіх, хто хоче податись на вакансії цієї компанії - не робіть цього, на Вас збираються нажитись ненажерливі роботодавці, які не цінують ні Ваші знання, ні Ваші уміння.