Відгук про роботодавця «BritMark» Доданий: 20.11.25 08:46
Інші назви: Бритмарк, ООО "БритМарк", BritMark Insurance Brokers
Сайт: www.brit-mark.com
Телефони: +38 044 425 03 77, +38 044 425 22 26, +38 044 417 86 97
Дата початку роботи: Липень 2009 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Я працювала в BritMark 14 років і звільнилася вимушено — через війну та переїзд за кордон. Компанія дала мені сильну професійну базу, привчила до розвитку, відповідальності та високих стандартів — ці навички допомагають мені й зараз в іншій країні.
За ці роки я бачила, як компанія змінювалась. Багато речей, про які пишуть у старих відгуках, давно не актуальні. Процеси та культура стали більш структурованими, зрілими й орієнтованими на результат.
Вимоги в BritMark справді високі, тому що компанія працює на іншому рівні відповідальності та очікувань. Робота не є легкою: потрібні самостійність, ініціативність і готовність навчатися. Але саме це робить досвід цінним.
Багато залежить від того, для чого вам робота. Якщо просто «відсидіти час» — це не той варіант. Якщо хочете розвиватися й бачити реальний результат — можливостей більш ніж достатньо.
Немає