Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Сайт:
Телефоны: (032) 232 65 32
Адрес: Украина, г. Львов
Рейтинг компании:

Commercial Vehicle Group(CVG) - ведущий поставщик интегрированных систем для коммерческого автотранспорта, включая рынки грузовиков большой грузоподъемности, строительной и сельскохозяйственной автомобильной техники, а также специальный и военный автотранспорт.
Автор: мнтр (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Дата начала работы: 2015 г.
Полезность отзыва: 2 - 1 = +1

немає

вже замахали з вашою климчук, от чесно. Напишу дуже жорстоко і цинічно,але справедливо. Коли запускали кодіак я була серед тих,хто працював на конвеєрі, а оля, яка жодного дня не стояла за конвеєром, ховалася за стелажами з секундоміром і заміряла час. І шось її абсолютно не хвилювало, що вона там наміряє і як ми маємо в той час вкладатися. Як нас боліли спини і викручувало руки після зміни і скільки було випито обезболюючих. А коли вона прийшла і забрала двох людей із задніх дверей, бо бачие на а7 задні двері мотає 5 людей, то чого тут має бути 7 ? і шось ніхто не рахував, що на а7 мережі простіші + спіральний бандаж. Люди 3 дні лишали руки поки не дійшло, що 5 людей не можуть мотати з тим самим часом. То чому ми повинні їй скидатися? В кожного з нас є сімʼї, є діти і є ті, хто сидить в окопі і від яких залежить наше сьогодні і наше завтра. а оля ? а мені насрати: одним технологом більше - одним менше для нас не зміниться нічого. Здавалося б що таке 200 тис. це 400 монтерів по 500 гривень, але при нашій низькій з/п це дуже вагома сума. Жорстоко ? дуже. Хочете щоб в скрутну хвилину люди протягнули руку домомоги ? навчіться поважати монтерів. Коли ставити норми то ви перші. Коли знімати премії, ви також перші. А коли вам потрібна допомога, то людоньки скиньтеся ? Вже скинулися яремі. Навіть дякую від неї ніхто не почув і при першій можливості вона зняла премію, бо десь на конвеєрі швидше закінчили роботу. Памʼятаю, ще як ярема була майстром на кодіаку, в монтера захворіла дитина і не було з ким ту дитину залишити і вона просила марʼяну дати один день за власний рахунок. і чи дала марʼяна ? ні. і поставила їй за цей день прогул. А потім просите в тих людей допомоги бо біда ?

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 4/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 2/5