Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «альфазруб АльфаЗруб альфа зруб» Доданий: 29.11.25 09:24

Основна назва: альфазруб АльфаЗруб альфа зруб
Інші назви: Михайлюк Микола, #альфазруб, @alfazrub, АльфаЗруб, Альфа Зруб
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Лісова промисловість (деревина, меблі, ...)
Сайт:
Телефони: 0987006777, 0737006777
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Вінниця, по сусіднім селам
Рейтинг компанії:

Дерев'яні будинки, бані та садові меблі. Пиломатеріали. 0987006777, 0737006777
Автор(-ка): Ігор Просяновський (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: столяр, працівник пилорами
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.

немає, обходьте цю фірму Альфа Срут десятою дорогою
власники Михайлюк Микола і Черномиз Сергій не виплачуть зарплату мені вже півроку
заблокували мене на телефонах 0737006777, 0987006777, додзвонився на номер 0977698345 з оголошення там послали

Шукав роботу, побачив оголошення на стовпі в місті Вінниця. Подзвонив, мені обіцяли золоті гори й величезні заробітки. Казали, що буду заробляти з ними разом, що буду працювати не за зарплату а за прибуток. Привезли на будову, в с.Лука-Мелешкіська, кажуть треба обпалити дерево і гарно пофарбувати бо попередній робітник не впорався. Фарбував, шкурив, обпалював, монтував місяць. Як дійшло діло до зарплати кажуть немає грошей, спровокували конфлікт, погрожували розправою, у них звязки в поліції, адміністрації і т.д. Звертався до місцевого поліцейського громади - марно, він з ними в долі. В поліції м. Вінниці сказали, що все без доказів бо "ви працювали неофіційно, ваше слово проти його слова". Мало того що не заплатили так ще й мій власний інструмент залишився на будові. Його не повертають. Отак заробив грошей.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії