Отзыв о работодателе «Учебный центр "Логос"» Добавлен: 01.12.25 01:58
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: www.apslogos.com
Телефоны: 377 87 99
Адрес: Украина, г. Одесса
Дата начала работы: Сентябрь 2025 г.
Дата увольнения: Ноябрь 2025 г.
Плюси: Заробітну плату виплачують своєчасно. Менеджер з маркетингу — добра та розуміюча. Графік роботи гнучкий.
Працював майже 3 місяці промоутером на філії на Черемушках у місті Одеса.
Дуже радий, що не погодився на їх пропозицію стати там вчителем. До речі їх там постійно не вистачає.
Колектив там жахливий! Незважаючи на те, що я реально приводив їм людей мене навіть не сприймали, як частину команди. Для них ти — просто тимчасова людина з вулиці. Крута мотивація чи не так?
Особливо “вразив” момент, коли я прийшов у свій робочий час по листівки, але філія вже була зачинена — бо колектив разом пішов на корпоратив. Ніхто навіть не подумав попередити. До речі, корпоративи там лише для своїх, щоб ще раз показати, хто «свій», а хто «чужий». Складається враження, що для них промоутер — не співробітник і навіть не людина.
Якщо ти, не дай Боже, висловиш невдоволення — окремі працівники тут же ображаються й просто починають тебе ігнорувати.
Сподіваюся, до дітей там ставляться хоча б трішки краще, ніж до людей, які працюють на їхню ж репутацію.
У цілому враження залишилися жахливі.