Отзыв о работодателе «Дегри-Сервис» Добавлен: 04.12.25 16:40
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: dgs.org.ua
Телефоны: 0677078878
Дата начала работы: 2025 г.
Дата увольнения: 2025 г.
За дрібну роботу, дрібні суми виплачують швидко. Тестове завдання було оплачене.
Дрібні суми за невелику роботу виплатили швидко. Складалось хороше враження. Поки не взяла замовлення на написання статті. Змусили здавати статтю поетапно - спочатку Методологія, потім Вступ, і т.д., нібито для того щоб потім не було великих зауважень. Моє написання влаштовувало, давали зауваження, я виправляла, і була відповідь "пишіть далі, наступні розділи". Але коли відправила остаточну версію статті, декілька днів не було відповіді, а потім написали "коментарі" типу знущання - фактично, судячи з коментарів, стаття їм не підходить (10000 слів в статті!). Цитую: "Доброго дня, надаю коментар, звісно, якщо Ви не бажаєте його робити, можете забрати статтю собі, або продати комусь іншому)" Фактично натяк що оллачувати не збираються. Не оплатили. Багато часу і зусиль витрачено марно.