Відгук про роботодавця «МАКЕЙ» Доданий: 19.02.26 12:09
Адреса: Україна, м. Запоріжжя, Алексея Порады, 52
Посада: Ліпниця
Дата початку роботи: Червень 2021 г.
Дата звільнення: Січень 2026 г.
Працювала на виробництві компанії «Макей» ліпницею. Чесно, мені дуже подобалося. Хороші умови роботи, адекватне керівництво, дружній колектив - завжди можна було розраховувати одне на одного. Без зайвого пафосу - просто комфортно працювати і робити свою справу.
Через безпекову ситуацію в місті довелося виїхати, і це було складно, бо зовсім не хотілося звільнятися. Але обставини є обставини.
Коли повернуся до міста, дуже хочу повернутися і до роботи, бо там я справді почувалася на своєму місці!!!
Як і на будь-якій роботі, є свої нюанси. У періоди активних замовлень темп інтенсивний. Також дуже звикаєш до колективу й атмосфери - потім важко навіть думати про зміну роботи.... І звісно, багато залежить від ситуації в місті, що іноді впливає на стабільність.