Отзыв о работодателе «BLANCHE» Добавлен: 10.03.26 20:48
Основное название: BLANCHE
Другие названия: Crocodile,M-Style,Mebel-LSK,Model Life
Сфера деятельности: Торговля: Мебель и предметы интерьера
Сайт: www.blanche.com.ua
Дата начала работы: 2025 г.
Дата увольнения: 2026 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
Другие названия: Crocodile,M-Style,Mebel-LSK,Model Life
Сфера деятельности: Торговля: Мебель и предметы интерьера
Сайт: www.blanche.com.ua
Производство и реализация мягкой мебели
Автор: Гість (работал(-а) в компании и знает её изнутри)Дата начала работы: 2025 г.
Дата увольнения: 2026 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
Нема
Ніяких відпусток і лікарняних ви в цій "конторі" не побачите, якщо не вчасно захворіли - звільнення, у відпустку або не відпустять або за свій рахунок. Спілкування-тільки мат. Дуже часто робочі працюють "під градусом" так як нормальні люди надовго там не затримається. Зарплати урізають. Зато "картинку" в соцмережах гарну малюють.

Нам шкода, що Ваш досвід роботи в BLANCHE залишив саме такі враження. Ми розуміємо, що в кожного співробітника свій погляд на робочий процес, проте для нас важливо будувати команду на основі поваги, відповідальності та взаємодії.
У BLANCHE є чіткі стандарти та вимоги до роботи, адже саме це дозволяє нам підтримувати якість продукції та сервісу для наших клієнтів. Водночас ми цінуємо людей, які готові розвиватися, працювати в команді та разом рухатися вперед.
Дякуємо всім нашим співробітникам за внесок у розвиток компанії.
З повагою, команда Blanche.