Відгук про роботодавця «Джоб Хант» Доданий: 11.03.26 21:02
Інші назви: Кадрова агенція "Джоб Хант"
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Адреса: Україна, м. Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Львів
Посада: рекрутер
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Нову техніку Apple, видають для роботи
На іншому сайті,Джоб Хант вже почистили відгуки і це означає тільки те,що компанії є що приховувати. Так от - штрафи за все в $,починають штрафувати,як тільки закінчується випробувальний термін,тобто з 4місяця. Стежать за кожним вашим кроком, за робочим столом через teamViwer,ще там є неадекватна 20 річна директорка віка,вона тупа і невихована. Загалом ніяка це не рекрутингова агенція,ця шахрайська компанія була створена для відмивання коштів тому що нікого,крім рекрутерів вони не виводять працювати і по факту рекрутери роблять роботу заради роботи,створюють ілюзію «рекрутингової агенції»,прикриваються MilTech,а насправді не мають до нього жодного відношення. Думаю мій відгук також видалять в Джоб Хант стільки кимось вкрадених $€ що вони можуть купити і домовитися зі всіма сайтами щоб відбілити свою репутацію і задіяти ще більше людей в їх шахрайську схему