Отзыв о работодателе «Beauty-prof» Добавлен: 13.03.26 20:11
Адрес: Украина, г. Днепр
Дата начала работы: г.
Дата увольнения: г.
Полезность отзыва: 1 - 1 = 0
Бухгалтерія , що страждає на синдром рятівника
Якщо у вас зараз дуже скрутні часи і взагалі немає куди йти працювати — можете розглянути цю компанію.
Але треба розуміти одну річ: тут цілком реально залишитися без роботи і без грошей в один день.
Так, у компанії є люди, які працюють багато років. Але якщо придивитися, картина доволі цікава.
Частина людей давно на антидепресантах.
Частина просто розуміє, що іншу роботу вже не знайде.
Хтось боїться щось змінювати і терпить.
Хтось уже в такому віці, де ринок їх просто не чекає.
А є ще ті, хто живе з синдромом рятівника і роками намагається “врятувати” власника.
Власник цим користується дуже добре.
Може образити людину особисто. Потім через час вибачитися, подивитися в очі, ніби нічого не було. І цикл повторюється.
Таких історій за роки було дуже багато.
Ті, у кого низька самооцінка, залишаються і терплять.
Ті, хто себе поважає, зазвичай просто йдуть.

Про “внутрішні процедури” дуже зручно писати в коментарях. Але коли ти працюєш у компанії, то бачиш, що ці процедури або не працюють, або змінюються в процесі.
Особливо це стосується виплат і звільнення.
Звільнення можуть оформити за один день. Без пояснень і без підготовки. Сьогодні людина працює, завтра вже ні. І про це дізнаються постфактум.
Щодо “розрахунків у межах домовленостей” – це теж дуже формулювання на папері. Бо на практиці суми можуть змінюватися, частину можуть затримувати або “перераховувати” тижнями.
А про звернення до HR вже писали неодноразово. Це не рішення проблеми. Це максимум розмова без результату, після якої твоя ситуація стає відома всім, але в перекрученому вигляді.
І після цього ти ж і залишаєшся винним.
Тому виглядає це не як “конструктивний діалог”, а як формальна відповідь для коментарів.
Реальність для співробітників зовсім інша.
Нам прикро, що у вас склалося подібне враження про роботу в компанії. Питання оформлення, виплат і завершення співпраці в Beauty Prof регулюються внутрішніми процедурами та чинним законодавством.
В окремих випадках рішення можуть прийматися оперативно — залежно від робочої ситуації та рівня залученості співробітника до процесів компанії. При цьому всі розрахунки здійснюються в межах досягнутих домовленостей.
Ми відкриті до конструктивного діалогу. Якщо у вас є конкретні ситуації або факти — ви завжди можете звернутися до HR-відділу для їх розгляду.