Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Телефони: +380 (67) 577-88-73
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Дніпро
Рейтинг компанії:

«Beauty-Prof» - магазин с продукцией для салонов красоты и домашнего использования
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: г.
Дата звільнення: г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0

Нi, не знайшла

Мій досвід роботи в Beauty Prof — негативний. І це не емоція, а висновок після всього, що довелося там побачити і прожити.

Найболючіше — це зарплата. Працюєш місяць, тягнеш і за себе і за інших, але до останнього не розумієш, скільки отримаєш. Бо мотивація може змінитися по ходу або взагалі заднім числом.

Сама система виплат — це окремий квест. Зарплата приходить у проміжку з 10 по 20 число. Аванс — з 25 числа і до кінця місяця. Чітких дат немає, ти просто чекаєш.

І найцікавіше — якщо ти вийшов працювати в середині місяця, то аванс тобі не світить. Ти просто працюєш і чекаєш більше місяця без грошей. Умовно вийшов 10 числа — зарплату за цей період побачиш аж у наступному місяці ближче до 20 чисел. Живи як хочеш.

Гроші доводиться чекати і випрошувати. Частину можуть урізати — і пояснень не буде. У результаті живеш від зарплати до зарплати без будь-якого розуміння.

Робочі процеси такі ж самі. Сьогодні одні правила, завтра інші. Від тебе чекають результат, але самі умови постійно змінюються.

З товаром теж ситуація дивна. Ходового часто немає, зате є те, що треба “якось продати”. Були випадки з продукцією, які викликали питання по термінах по товарному вигляду або цілісності упаковки. Але продавати потрібно, інакше отримаєш штраф.

Підтримки немає. У робочих питаннях сам за себе. Зате відповідальність завжди на тобі.

Карʼєрний “ріст” виглядає так: можуть просто сказати, що ти тепер на новій посаді. Не питаючи і не готуючи. Функціонал розширюють, а зарплата залишається та сама. Дуже швидко розумієш, що робиш зовсім не те, про що домовлялися, ще й задарма.

Звільнення — взагалі окрема історія. Це може статися в один день. І не факт, що розрахують чесно і вчасно, так було і в моїх колег і зі мною. Сьогодні з людиною спокійно попрощалися після роботи, а наступного дня вже дізнаєшся, що її звільнили.

Атмосфера постійної напруги. Правила можуть змінитися будь-коли. І винен завжди працівник.

Так, є люди, які працюють там роками. Але якщо чесно — більшість або бояться щось змінити, або думають, що не знайдуть іншу роботу, або просто терплять.

І так, зараз справді непросто з роботою. Але хто шукає — той знаходить.

Я дуже рада, що пішла з Beauty Prof.
Зараз працюю в стабільній компанії, де чітко розумію свої задачі, розумію яку зарплату отримаю, де адекватне керівництво яке тебе цінує і нормальний колектив, який підтримує.

Коли згадую Beauty Prof — це реально як страшний сон.
Не повернуся туди ні за які плюшки.

Бо в Beauty Prof не просто знецінюють як спеціаліста.
Там знецінюють як людину.

Я пишу, бо мені є з чим порівнювати.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії