Отзыв о работодателе «Богемія» Добавлен: 30.03.26 16:41
Другие названия: ФОП Ількевич
Сайт: bogemia.ua
Адрес: Украина, г. Львов
Дата начала работы: 2025 г.
Дата увольнения: 2026 г.
Полезность отзыва: 2 - 0 = +2
Не має
Працював у компанії “Богемія” кілька місяців. Скажу одразу: не здивований, що більшість людей не затримується там навіть на стажуванні — багато хто йде вже на перший-другий день.
Головна причина — токсичний власник, який займається тотальним мікроменеджментом і дозволяє собі публічні приниження співробітників. Контроль доходить до абсурду: з якого стакана ти п’єш, скільки часу проводиш у туалеті — все під наглядом і з претензіями.
Усередині компанії — повний хаос. Бізнес-процеси не налаштовані, чітких зон відповідальності немає, незрозуміло, хто за що відповідає. Через це постійно виникають конфлікти, плутанина та нервова атмосфера.
Особисто я не рекомендую цю компанію тим, хто цінує нормальне ставлення, здорову робочу атмосферу та організовані процеси. На жаль, замість роботи тут відчуття, що ти потрапив у цирк.

Тут немає стабільності — єдина стабільність полягає в постійних проблемах і хаосі, які супроводжують робочий процес. За час моєї роботи я став свідком звільнення приблизно 12 людей. Орієнтовний час роботи більшості з них був нетривалим, що також багато говорить про ситуацію всередині компанії. тут, це 3-5 місяців.
Якщо хочете працювати - вам не сюди, тут треба хіба відстоювати свої кордони , хоча якщо ти будеш казати що ти не дурак, то одразу будеш ворогом.
Дійсно краще обходити цю фірму стороною якщо не хочете зламати свою психіку, атмосфера токсична максимально.