Відгук про роботодавця «М и Ко Трейдинг» Доданий: 02.04.26 11:36
Сайт: magda.com.ua
Телефони: 38-096-542-30-07
Адреса: Україна, м. Івано-Франківск
Посада: торговий представник дестрибьютора
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: Лютий 2025 г.
Інші назви: М і Ко Трейдинг ТОВ, Magda doors
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: magda.com.ua
Телефони: 38-096-542-30-07
Адреса: Україна, м. Івано-Франківск
Современная фабрика М и КО Трейдинг уже давно признана одним из самых авторитетных производителей в дверном сегменте и гарантирует превосходное качество продукции и инновационные решения, способные удовлетворить любую потребность наших партнеров
Автор(-ка): Олександр Омельченко (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)Посада: торговий представник дестрибьютора
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: Лютий 2025 г.
Немає
Я не працював в Магді, але працював в компанії яка працювала з дверима Магда. Як каже представник компанії , Максим (постійно обкурений, і тому там іще і спілкуватись вкрай важко), що їх двері це не про вулицю, що часто відкривати і закривати - не можна, що ущільнювачи гівно - це нормально, що антизрізи не виконують своєї функції - теж нормально. Двері часто косо зварені, з рекламаціями у них важко. Не зрозуміло тільки за що така ціна. Загалом враження від дверей і представника Магди вкрай негативне. Не рекомендую для співробітництва, а також не рекомендую купувати продукцію.