Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Державний заклад професійно технічної освіти. Харківське вище училище швейного виробництва та побуту.» Добавлен: 09.04.26 13:11

Основное название: Державний заклад професійно технічної освіти. Харківське вище училище швейного виробництва та побуту.
Другие названия: ДЗПТО
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт:
Телефоны: 0577258459
Эл. почта: [email protected]
Адрес: Украина, г. Харьков, Вул. Конторська 2
Рейтинг компании:

Училище швейного виробництва та побуту Навчання як дорослих без освіти так в дітей після 9 та 11 класу.
Автор: Чарівниця Domino (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Майстер в/н
Дата начала работы: Февраль 2023 г.
Дата увольнения: Ноябрь 2023 г.
Стартовая зарплата: $6500
Финальная зарплата: $6500

Позитивного нічого не має

Директорка цього закладу бабуся якій майже 90 років. Сидить там від самого заснування навчального закладу. Приміщення для праці для кожного окремого на данний час Немає! Бо працює один головний корпус, інтернет є тільки в одній навчальній майстерні, на другому корпусі де перукарі та швеї Інтернету немає зовсім, 3 корпус не працює. В обов'язки майстра виробничого навчання ще пихають обов'язки класного керівника. За ці місяці роботи поки я там була, багато педагогів звільнилося, майже всі через адміністрацію, а особливості конфлікти з директором . Про професійну орієнтацію коли на новий навчальний рік треба було привести КОЖНОМУ учня, а то не одного, директор на весь колектив позорила тих хто не привів жодної людини на навчання. Ніяких соціальних послуг не буду представлено так і як гуманітарну допомогу інші заклади своїм робітникам видавали ці ні, нас послали на склад стирати ці набори.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 2/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 3/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании