Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Фарба Київ» Добавлен: 30.04.26 15:54

Основное название: Фарба Київ
Другие названия: Краска Киев
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт:
Телефоны: +38 (093) 611-39-23
Эл. почта: [email protected]
Адрес: Украина, г. Киев, Академіка Заболотного, 11, Київ
Рейтинг компании:

Насолоджуйтеся бездоганним виглядом вашого авто з новітнім набором інструментів і фарб, який забезпечить не лише яскравий колір, а й довговічність покриття. У нашому асортименті ви знайдете все необхідне: балончик з фарбою, олівець для підфарбування, фарбу за ВІН-кодом і спеціалізовану фарбу для авто, що дозволить швидко і ефективно виправити будь-які недоліки або змінити колір вашого автомобіля без зайвих зусиль. Перш за все, балончик з фарбою – це ключовий елемент, який забезпечує рівномірний розподіл фарби по поверхні. Завдяки високій щільності розчину та оптимальному співвідношенню компонентів, він... »
Автор: Парамоненко Микола (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Должность: менеджер
Дата начала работы: Январь 2020 г.
Стартовая зарплата: $1000
Текущая зарплата: $2000

Працюю тут на даний момент, тому можу поділитися актуальними враженнями.

З плюсів — дійсно хороша зарплата. Є ставка + бонуси, і якщо нормально працювати, виходить цілком гідний дохід. Виплати без затримок, що зараз дуже важливо. Робота стабільна, клієнтів достатньо, продукція затребувана (фарба для авто, підбір за ВІН-кодом тощо), тому без роботи не сидиш.

Колектив нормальний, без зайвої токсичності, керівництво адекватне, можна вирішити робочі моменти без конфліктів.

З мінусів — розташування. Компанія знаходиться за містом, і добиратися не дуже зручно. Якщо їхати громадським транспортом, це займає досить багато часу, особливо в години пік. Це, мабуть, найбільший мінус для мене.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 4/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 3/5