Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Textile Hygge» Доданий: 11.05.26 11:43

Основна назва: Textile Hygge
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт:
Ел. пошта: [email protected]
Рейтинг компанії:

Ми — компанія Textile Hygge. Ми займаємось продажем текстилю по всій Україні та Європі. Ми не просто онлайн-магазин, а вже більше трьох років створюємо домашній текстиль для наших клієнтів. Наш основний продукт — постільна білизна з натуральних тканин. Наша компанія є лідером українського ринку серед продажу постільної білизни. За останній рік нам вдалося збільшити втричі обсяги продажів та створити більше ніж 35 робочих місць
Автор(-ка): dsns (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2026 г.

—— не виявлено

Гниль компанії це її власники. Якщо хочете працювати в нездоровій атмосфері, з постійним негативом зі сторони власників Анни Александрової та Віталія Александрова, то ласкаво просимо. А особливо якщо йдете на посаду типу «помічник керівника», «смм», «таргетолог». Вони «співають»: «Ми будемо розвивати вас та тестувати у якому відділі ви краще справляєтесь та яку роботу робите ефективніше, туди й направимо працювати», а в підсумку ви просто будете робити всю роботу підряд, безперестанку та обростати поступово обовʼязками, а зарплата рости не буде з додаванням обовʼязків. А ще до цього всього додається неповага від Віталія та Анни, бо вони не знають цінності своїх співробітників і ви будете чути «ти нездара» та продовжуватимуть вішати обовʼязки. Мотивації виконувати їх роботу не має, бо гроші вони заробляють лише для себе, а працівникам ще й додатково поріжуть ті копійки які мали заплатити, бо це відбувається у власників компанії під настрій.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії