Відгук про роботодавця «ТОВ "НТЦ Мета"» Доданий: 21.05.26 15:29
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: www.ntcmeta.com
Телефони: 0970001821, 0974234747
Адреса: Україна, м. Київ, Оболонський р-н
Автор(-ка): Налагоджувальник ЧПК (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Оператор токарно-фрезерних верстатів з ЧПК
Дата співбесіди: Травень 2026 г.
Нуль
Суцільна брехня і надмірний пафос!!!!
На співбесіді заявили, що зп на випробувальному терміні буде 30-35 тис. грн., коли в вакансії вказано: 40-50 тис. грн., без уточнення що це на випробувальний термін чи після!! Неодноразово питав: "скільки зп після випробувального??" На що так само неодноразово відмовились відповідати, з відмовками: "та подивимось...."!! Неодноразово наполегливо питав: "назвіть хочь приблизну суму "від і до" після випробувального - мені ж треба розуміти за яку зп я йду робити!!??" Наполегливо відмовились відповідати, все так само кажучи: "та подивимось...."!! 🤦🏻🤦🏻
З робочим графіком - теж брехня!!
В вакансії вказано: "Пн - Пт, з 08:00 до 17:00, обід 12:00-12:45"
Спитав: "який графік??" На що відповіли: "зміни - по 12 годин, графік - два через два дні, денні і нічні", та додали: "ну ладно, на випробувальному терміні можешь походити як вказано в вакансії"!!
Спитав відносно бронювання, на що один хлопець відразу випалив: "ах ви сюди заради бронювання прийшли!!?? тоді я вам бронювання НЕ ДАМ!!" 🤦🏻🤦🏻
На моє питання: "а як же я без бронювання буду їздити сюди на роботу??" - у відповідь мовчання!!
Ось така дурня - вакансія з брехнею і співбесіда БЕЗ відповідей!! 🫣🫣🤷🤷