Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ООО Монпасье» Доданий: 21.05.26 23:13

Основна назва: ООО Монпасье
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Рейтинг компанії:

Сеть магазинов для рукоделия
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: 2024 г.
Стартова зарплата: $14000

Ничего

Працювала в компанії «Монпасьє» і повністю приєднуюся до попередніх відгуків, особливо щодо регіонального менеджера лівого берега — Тетяни Матросової.

Чесно кажучи, це дуже складна і дволика людина в роботі, хоча сама вона, схоже, так не вважає. Я досі спілкуюся з багатьма дівчатами, які працювали або продовжують працювати в компанії, і в усіх думка практично однакова. Невже вище керівництво справді не бачить, що відбувається?

Через неї з магазинів масово йдуть працівники та цілі колективи. І це правда. Вона не вміє грамотно організовувати роботу: приїжджає в магазин, створює хаос, робить вигляд бурхливої діяльності, може почати перестановки, а потім просто їде, залишаючи все в безладі.

Так, керівництво компанії дійсно ставить велику кількість завдань, і іноді їх фізично неможливо виконати у встановлені терміни. Але навіть такі завдання можна доносити до співробітників по-різному — з повагою і розумінням, а не постійним тиском, негативом і претензіями.

Окремо хочеться відзначити, що Тетяна Матросова постійно скаржиться на свої проблеми і на те, як сильно втомлюється. Але виникає питання — від чого саме? Графік у неї цілком нормальний, без якихось серйозних переробок. При цьому працівники магазинів працюють у значно складніших умовах, але чомусь саме від керівника постійно чутно негатив і невдоволення.

Мені подобалася робота в компанії, подобався колектив і сама атмосфера. Саме тому особливо прикро, що через одну людину багато хороших співробітників ідуть.

Дуже хотілося б, щоб вище керівництво звернуло увагу на методи управління Тетяни Матросової. Бо особисто я із задоволенням повернулася б у компанію за умови адекватного та професійного керівництва.

Для порівняння: на правому березі Києва у регіонального менеджера Марини ситуація зовсім інша. Так, співробітники йдуть усюди — це нормально, але не настільки масово, як у Тетяни Матросової.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги