Відгук про роботодавця «BLANCHE» Доданий: 19.06.26 21:40
Інші назви: Crocodile,M-Style,Mebel-LSK,Model Life
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: www.blanche.com.ua
Посада: Менеджер
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2026 г.
Стартова зарплата: $730
Фінальна зарплата: $2000
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Попросили надіслати відгук як людини яка працювала, але чесний відгук
Те що тут читаю… я трохи в шоці
Багато пишуть про якісь нелюдські умови. Люди, ви взагалі десь ще працювали? Компанія має чіткі правила, якщо ви їх дотримуєтесь, з Вами ніколи не будуть комунікувати якось «не так»
Але якщо люди приходять нічого не робити, то нащо такий співробітник компанії? Я б теж таких не тримала
Я працювала більше 6 років менеджером, завжди були факапи, але ніколи не скажу, що ставлення не людське і ніхто нікого не поважає
Є людський фактор, є поняття «мій продаж», але працюючи до цієї компанії в інших сферах продажу, чітко можу сказати що так всюди
Я поважаю цю компанію за колектив, і за те, що завжди допоможуть якщо будуть проблеми
Вдячна відділу продажів за цей досвід і за можливість втілювати свої хотєлкі :)
І
Були затримки з логістики

Нам дуже приємно, що Ваш досвід роботи в BLANCHE залишив позитивні враження. Ми цінуємо людей, які відповідально ставляться до своєї роботи, готові розвиватися та бути частиною команди.
Дякуємо, що відзначили колектив, взаємопідтримку та можливість професійного розвитку. Для нас важливо, щоб у команді були не лише чіткі правила та стандарти, а й повага, взаємодопомога та нормальна комунікація.
Бажаємо Вам успіхів, нових досягнень та вдячні за Ваш внесок у розвиток BLANCHE!
З повагою, команда Blanche.