Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Баядера» Доданий: 23.07.26 06:16

Основна назва: Баядера
Інші назви: ЧП "Баядера"
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Адреса: Україна, м. Київ, Автопаркова
Рейтинг компанії:

Торговля ЛВИ
Автор(-ка): Ппппп Ппппп (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2026 г.
Дата звільнення: 2026 г.

Немає

Ніколи не писала відгуки , але тепер подумала і вирішила залишити і свій відгук по роботі в цій компанії. Сказати нічого поганого по роботі складу на якому я працювала . Склад як склад . По роботі з менеджерами я теж нічого поганого сказати не можу в мене були нормальні менеджери. Ну те що офіційно платять мінімальну зп ,це я нікого не здивую. Але керівництво це просто ЖАХ. Особливо це стосується СБ та відділу логістики. Люди не зрозуміло за що отримають свою зп. Довели компанію до втрати коштів , а потім одягають корону, що вони щось десь відкопали та піймати на якомусь злочині. Шановні , а де Ви були весь цей час . Чому ви довели до цього. А Випадково Ви не повинні були недопустити до цього . Наскільки я розумію для цього Вас і брали на роботу . Поки Вам не сказали і не тикнули носом ,Ви навіть і не думали щось робити (типові совкові міліціонери). А не пора б вам вже на відпочинок. В компанії немає ніяких посадових інструкцій по якій співробітник повинен працювати, як правильно опрацьовувати замовлення , як правильно відвантажувати та оформляти маршрути. За стільки років зі створення компанії немає елементарних інструкцій. Ви не зробили нічого .А потім пред'являють якісь не зрозумілі претензії. Зробіть для початку що небудь. А до речі на Баядері коли ти йдеш у відпустку, то ти не отримуєш всю зп якісь є незрозумілі перерахування, короче 2-3тисячі не дорахуєш.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги