Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Телефоны: (044) 360 68 36
Адрес: Украина, г. Винница
Рейтинг компании:

Обучение английскому языку
Автор: Анонім (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Дата собеседования: 2024 г.

Відсутні

Така розкручена в місті мережа шкіл, через яку на посаді викладача навіть пройшло кілька моїх знайомих. І от я вирішила теж, бо шукала підробіток, мала обмежені фінанси і була потреба швидше щось знайти. Ну ніби така відома мережа має хоч щось пристойне пропонувати? Для мене величезним шоком було те, що скоріше за все, фінансують це все саєнтологи. Ті, хто трішки про них чули, знають, наскільки це насправді страшна і підступна структура, яка пролазить всюди у всіх країнах.

Після ніби дуже навіть привітної співбесіди, якою я була цілком задоволена, з HR-кою, мене відвели в клас на "навчання їхній власній методиці", на яке ще й треба було відходити певний час і потім здавати щось типу іспиту. І сюрприз-сюрприз, методика базується на вченнях Рона Хаббарда, засновника церкви саєнтологів. Я вже не студентка після універу без досвіду і маю розуміння методики викладання, тому погортавши кілька сторінок тих їхніх методичок, я одразу зрозуміла, що це якась фігня (на той момент ще не пригадала, хто такий Хаббард, хоча звучало дуже знайомо). А цю всю прочитану ахінею потім ще й треба відрефлексувати і зробити якісь власні письмові висновки. Після цього навчання я просто пішла і при черговому повідомленні від когось там, типу, коли на навчання знову прийдете, прямо сказала, що не піду, бо вони використовують вчення саєнтологів. На що мені без приховування сказали, що так, використовуємо, але лише частину, пов'язану з веденням бізнесу (ще й якесь там відео скинули, але я звісно не дивилась те). Але як бізнесова частина пов'язана із методикою викладання, якої вони навчають за допомогою ідей Хаббарда?
Бачу з інши відгуків, що ще й проблеми із виплатами зарплат працівникам, то розумію, що воно того не було варте навіть якби не пахнуло сектою.