Відгук про роботодавця «Darwinland» Доданий: 25.09.26 14:29

Основна назва: Darwinland
Інші назви: дарвин ленд, дарвин лэнд, дарвін ленд, дарвінленд
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Телефони: +38 (099) 390 15 55, +38 (067) 351 55 50, +38 (063) 154 70 48
Ел. пошта: [email protected]

Команда школи — це група викладачів та спеціалістів різних професій. Створюємо курси, з якими молодь опановує не лише професійні вміння (Hard Skills), а й універсальні навички (Soft Skills) для життя і роботи. Навчання з DarwinLand — ігрова адаптація до дорослого життя. Ми підтримуємо учнів на кожному етапі і допомагаємо з вибором напряму майбутньої професії. Наша мета — не N-кількість сертифікатів, а реальний відсоток щасливих випускників.
Автор(-ка): Єкатерина (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: МІК
Дата початку роботи: 2025 г.
Корисність відгуку: 2 - 1 = +1

Колектив

Відношення керівництва, просто жах, Ірина Чуприна яка не знає ніякої похвали, тільки кнут, так само її подружка яку вона привела в компанію Інна Корєнєва, на керівну посаду тімліда, яка на схожах посадах не працювала, а до цього працювала єдине у Приваті, і це вся їх агрументація, також дуже розумно зробили поставити керівника якому 45+, у команду де максимальний вік від 20 до 26, ти можеш просидіти день без роботи і всім буде всерівно, бо у тебе погана конверсія і ти не продаєш, але ніхто не каже як працювати з заперечнням "у нас спочатку зуби, а потім все інше", або ж коли людям дорого навіть 2000 на місяць, що в наших умовах життя реально, зустрічі для так званного покращення продажу 1 раз на місяць в кращому випадку, ніякої людянності, сказати попередити про звільнення завчасно, в останній момент кажуть, ще й допрацьовуй, або ж замальювати звільнення під "піди у відпустку ми оплатимо", а потім тобі кажуть після відпустки допобачення, лікарняного немає, все за свій рахунок, окрім відпустки яку замаскували під звільнення, міт з Оксаною, директоркою цього балагану, де тобі кажуть буде міт з нею загальний там задасте всі запитання, а по суті міт на 5 хвлин де вона сказала пару слів, і ніякої можливості поставити запитання, або ж в кінці залишити "проблемних працівників" де тебе попередять що або так або звільнення, або сидиш продаєш вдобавок ще й мовчиш, або ж тебе звільняють і не попереджають про це завчасно😂

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги