Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Форлайн» Доданий: 27.09.26 16:58

Основна назва: Форлайн
Інші назви: Компания «Форлайн»
Сайт:
Телефони: (044) 459-0-458
Рейтинг компанії:

Клининговая компания
Автор(-ка): Олена (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2026 г.
Дата звільнення: 2026 г.

Працюю у Форлайні вже десь місяців 7 або 8, точно не помню. Що можу сказати... Робота канєшно важка, цілий день на ногах, під вечір спина і ноги просто відваливаються, особливо коли випадає якийсь великий об'єкт типу після ремонту чи цех за містом. Хімія хоч і якісна (не дешмань якась смердюча від якої очі ріже), але все одно цілий день в рукавицях і масці .. задоволення таке собі, літом жарко.
Ще з мінусів бувають дні, коли замовник попадеться дуже прискіпливий, бігає з білою серветкою і пальцем заглядає під кожен плінтус чи радіатор, канєшно це трохи бісить і псує нерви. Ну і логістика іноді підводить, бувало таке шо чекали машину з обладнанням зайвих пів години через затори.
Але з плюсів гроші. Заробітна плата приходити чесно, скільки годин відробила чи які об'єкти закрила все виплачують 2 рази на місяць без затримок і дурилова. Є мінімальна ставка, шо дає впевненість шо без копійки не останешся, а якщо хочеш більше береш додаткові зміни і заробляєш нормально. Менеджер об'єкта у нас нормальна дівчина, не кричить, якщо виникає якась проблема з клієнтом, завжди заступається і допомагає розрулити. Форму дали зручну, розхідників не жаліють. Загалом фірма стабільна і чесна, але робити треба реально багато, халяви тут немає.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 4/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги