Відгук про роботодавця «ярич» Добавлен: 29.11.12 00:17

Основна назва: ярич
Інші назви: ООО "КФ "Ярич"
Адреса: Україна, м. Львів, с.Старий Яричив КФ "Ярич"

Продукт - отлично. Управление продажами - ужасно. Объязательства данные перед покупателями, дистрибуторами не выполняются, контрагенты меняются как перчатки (строительные). У коммерческого директора - Валюк.С., нету даже понимания "взвешеной дистрибуции", на териториях бардак, текучка кадров, обещаные бонусы, мотивации, активности НЕ ВЫПЛАЧУЮТСЯ. Не рекомендую связываться с данной конторой.
Автор(-ка): Регіональний Менеджер (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Регіональний Менеджер
Дата початку роботи: 2011 г.
Дата звільнення: 2012 г.

З приходом Валюк Софії.
Все пропало

Пропрацював більше року. До приходу цієї жінки все було добре. Але як то кажуть "щастья тривало не довго". Вона не розуміє, що таке продажі, та як їх будувати. Сама нічого не робить, та іншим не дає. Повне безглуздя. Ставить план 100т. План виконується на 100%, на наступний місяць план стоїть вже 200т. Запитуєш, звідки така цифра. Відповідь відсутня, ні бе ні ме. склалося враження, що жінка навмистно встановлює такі плани, щоб не платити з/П. Деякі Регіональні менеджери зробили чи мало для цієї компанії, а працювали на ставку. Регіон який продавав 20т. починає продавати 50т., вона ставить 100т. Виконання 50%. З/П. ставка. З ДС повна лажа. Тарить-дає знижку здоровенну деяким ДС які роблять ВАЛ. А вони потім бартеруються по всій країні.Не рекомендую.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії