Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця ««Паперові кучерики»» Добавлен: 20.12.12 23:15

Основна назва: «Паперові кучерики»
Інші назви: Студія квілінгу «Паперові кучерики», «Паперові кудряшки», ТОВ «ПАПІР ФО Ю», ТОВ «PAPIR4U»
Сфера діяльності: Торгівля: Господарчі товари, будматеріали, інструмент, сантехніка, посуд
Сайт:
Телефони: +38 095-835-21-25
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,00/5,0

Перегляди: 247
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Виготовлення та розповсюдження наборів та матеріалів для квілінгу (смужки паперу, інструменти для квілінгу, готові набори), окрім цього діє гурток з квілінгу в Державному центрі позашкільної освіти.
Автор(-ка): Олена (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Листопад 2012 г.
Дата звільнення: Грудень 2012 г.
Стартова зарплата: $2000
Корисність відгуку: 2 - 1 = +1
Всього коментарів: 3

Позитивні сторони компанії

Не можу адекватно оцінити якість продукції та послуг, претензії висловлюються до компанії як до вкрай несумлінного роботодавця.
Керівник проекту зв’язалась зі мною телефоном і запропонувала дистанційну роботу з перекладу матеріалів з російської на українську, написання іміджевих статей та публікацій на офіційній сторінці компанії. Запропонувала пройти випробування шляхом написання легенди, текст з другого разу задовільнив роботодавця, було обіцяно укладання трудового договору.

Негативні сторони компанії

Будьте обережні!!!!! «Інтелігентне» кідалово!!!

На питання, як буде відбуватися оплата роботи і в якому розмірі, листом відповіла: «Близько двох тисяч у місяць, залежно від кількості статей». Уточнююче запитання «Як саме буде оцінюватись кожна стаття або тисяча знаків?» фактично проігнорувала, зіславшись на якусь там постанову КМУ, в якій вказано усі розцінки, натомість присилала нові і нові замовлення. Зробивши та надіславши декілька готових статей, я продовжувала нагадувати про досі не підписаний договір. У відповідь отримала незаповнений бланк Договору про авторську винагороду (роялті), який стосувався більше великих прозових творів, ніж моєї роботи. Це викликало у мене підозру, тому надсилати наступні виконані замовлення я припинила, запропонувавши листом власні розцінки за роботу, очікувала відповіді. Пані О. раптово почала зникати у відрядженнях, не відповідати на листи, на моє обурення відписувала, що ніякої відмови зі сторони компанії не було, допитувалась навіть про загальну суму виконаних робіт, але ні грошей на рахунку, ні Договору на електронній пошті так і не було. На запитання «Коли ж очікувати проплату?» відповіла (цитую дослівно, мовою оригіналу)))): «Олена, до вашого таланту нажаль бракує інтелегентності».
Все спілкування зводиться до того, щоб спровокувати працівника на конфлікт, і тим самим "інтелігентно" відмовити у зарплаті.
Шкода дівчат, які повірили у байки пані О., бо ж публікації на сайті продовжують з’являтися…(( Раджу не висилати роботу без підписання Договору і не соромитись уточнювати умови праці!!!!!

ЗА РОБОТУ ПОТРІБНО ПЛАТИТИ ГРОШІ!!!!!!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5