Baker Market
Інші назви: ТзОВ "Ромзен"
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Регіони роботи: Київ, Львів
Перегляди: 19600
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Регіони роботи: Київ, Львів
Перегляди: 19600
Супермаркет
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюBaker Market
Відгуки про компанію «Baker Market» Усього: 29
21.05.19 23:17
м. Львів
Чудовий колектив, дають каву, чай для працівників. У перші дні стажування зі мною був інструктор, хороша дівчина усе розказує, підказує. Адміністратори допомагають і директор магазину теж завжди підбирає розклад під кожного касира. Сподобалось працювати з вами, шкода, що довелось від вас йти. Зарплата вчасно усе як обіцяли 2 рази на місяць. Чекайте і я повернусь)
трохи важко вивчити усі складники пляцків
22.02.19 18:38
Ігор Мельник,
м. Львів
Дуже шкода людей які там працюють((
Як що ви шукаєте роботу де знущаються над персоналом то вам сюди!
Я багато де працював, та одне можу точно сказати --> Гіршого роботодавця у Львові я ще не зустрічав!
21.02.19 13:56
Maksim Grubili,
м. Львів
Цее просто жах, розводнячок-:)
19.09.18 12:59
Євген,
Немає
Працював у цій компанії коли звільняв я відпрацьовував ще 2 тижні звичайна робоча ніч прийшов клієнт постійний знаю його взяв півлітрову фанту і пачку печеня разом на 23.85 грн попросив що гроші принесе зранку бо не мав при собі в кінці зміни положив в касу власні гроші щоб не було мінус в касі на другу мою зміну людина з проблемами голови Катерина каже що це рахується як крадіжка і штрафує мене на 3400 грн....»
11.02.18 12:51
Сергій Мельник,
їх немає(
Скажу коротко: Друзі пошкодуйте ваш час, це обман і використання вас як дешевої робочої сили. Повністю згоден з попередніми відгуками.
08.08.17 18:13
м. Львів
Не дали можливості роздивиттися ))
Абсолютно не професійний підхід на етапі відбору кандидатів стосовно пропонованої роботи. А саме:
відкрили вакансію менеджера з розвитку та навчання персоналу. Вже сама по собі така вакансія повинна передбачати серйозний підхід до кандидата, адже такий повинен володіти попереднім суттєвим досвідом роботи з людьми і персоналом різних рівнів, їх навчанням, тощо, що в свою чергу здобувається попереднім досвідом...»
27.04.17 19:28
Відмінний офіс , хороша команда , дружня атмосфера
Тягне компанію вниз лише Катерина !
Вона егоїстична та не кваліфікована ! Завжди включає дурочку, ніби нічого не зробила ! Штрафує і пиляє персонал при поганому настрої , та просто без причини .Порада Роману (власнику) : Якшо хочете щоб ваш бізнес процвітав , вам потрібно як можна швидше позбуватися цієї людини ! Потім буде пізно !
17.11.16 15:40
Марія,
Немає
Усі хто хоче йти працювати в бейкер можу вам порадити тільки одне-БІЖІТЬ і не оглядайтесь.....Це просто жах....керівництво ставиться до людей,як до коней...в однієї нашої дівчини були проблеми з ногою і їй було боляче стояти ( касири за касою стоять) і вона попросила Катерину присісти ,нащо отримала відповідь може вам ще плазму тут поставити...до 12-ти годинного робочого дня можна привикнути,але до хамства і такого...»
13.10.16 20:35
Дмитро Галич,
м. Львів
Можливо були б якби змінили ставлення до персоналу.
Робота пекельна, постійно до вас хамить та прискіпується керівництво, намагаються на вас повішати недостачі та крадіжки
типу твоя зміна ти і плати за недостачу. Хочеш звільнитись прошу дуже плати штраф 1500 тис, або прощайся з зарплатою.
Функціонал обов язків які на вас накладуть упродовж 12-ти годинної зміни ви будете викладати товар стояти на касі вантажити розвантажувати прибирати і це далеко не усе.
Отже...»