ARCE contact center
Інші назви: ARCE, АРСИ, АРСІ
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.acc.com.ua
Телефони: Мирослава 0685120299 та Юля 0633962829
Регіони роботи: Київ, Львів, Ніжин, Ровно, Хмельницький
Сайт: www.acc.com.ua
Телефони: Мирослава 0685120299 та Юля 0633962829
Регіони роботи: Київ, Львів, Ніжин, Ровно, Хмельницький
ARCE contact center — це міжнародна компанія, працює на ринку з 2007 року. Ми
надаємо високотехнологічні послуги підприємствам роздрібної торгівлі, операторам
зв’язку, банківським і страховим компаніям, дипломатичним представництвам,
маркетинговим агентствам, інтернет магазинам в Україні , Америці та Європі. Більше
400 співробітників компанії щорічно обслуговують наших клієнтів, та показують
високий рівень свого професіоналізму . За останні роки наша компанія стала
переможцем в номінаціях: «Кращий аутсорсинговий партнер», «Кращий керівник Контакт
Центру», «Кращий супервізор», «Кращий тренер», «Кращий експерт з якості», «Кращий
операційний менеджер», «Кращий агент по сервісу», «Кращий агент по телепродажах»,
«Краща корпоративна культура».
Наш шлях це вдосконалення кожного дня.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюARCE contact center
Відгуки про компанію «ARCE contact center» Усього: 49
25.09.24 14:18
Сергій,
м. Хмельницький
Класний колектив, зручний графік, можливість працювати дистанційно!
Твоя з/п залежить від показників, які нелегко виконувати
25.09.24 14:18
Ангеліна Гуменна,
м. Хмельницький
я дуже рада що працюю в компанії ARCE зрозуміла що ця компанія є найкращою, тут дуже позитивний колектив, веселі та хороші люди, просто найкращі, не шкодую що обрала саме цю компанію!!!:)
негативних сторін взагалі немає тут все ідеально
03.09.24 10:33
Роман,
м. Львів
1. Підтримка професійного розвитку: ARCE надає можливості для кар’єрного зростання та професійного розвитку. Компанія підтримує навчання та підвищення кваліфікації своїх працівників.
2. Дружня атмосфера:...»
відсутні
12.08.24 13:15
Віктор Чернишов,
м. Ровно
Я працював в схожих компаніях і якщо брати свій досвід в інших компаніях та ARCE то саме ця компанія здивувала мене
Доволі високою ставкой за годину
І гарними бонусами які впливають на пряму на твою...»
Немая Плейстейшн (😂
25.07.24 09:55
Яна,
м. Ніжин
Комфортне місце для роботи, дружній колектив, можливість кар'єрного зростання
---
09.07.24 10:31
Роман,
м. Хмельницький
Дуже приємний колектив та атмосфера на робочому місці, дружнє відношення.
Керівництво чудове, кожен прагне допомогти у вирішенні якогось запитання.
Можливість карʼєрного зросту. Компанія дійсно допомагає...»
Зазвичай обурені клієнти, проте це ніяк не впливає на відношення до компанії.
25.06.24 22:24
Софія,
м. Ровно
Працюю оператором у компанії вже пів року і хочу поділитися своїми враженнями.
З першого дня роботи я відчула підтримку та професіоналізм з боку керівництва та колег. Нас забезпечують усією необхідною...»
Не виявлено
12.06.24 11:01
Володимир,
м. Львів
Перш за все це колеги та керівники, з якими робота дається легко. Тут завжди допоможуть, пояснять, підтримають, зрозуміють. Відповідальне та професійне ставлення до своєї роботи. Вчасна виплата заробітньої...»
Серед недоліків виділяється заробітня плата, яка, у звʼязку з інфляцією, не зростає, а на жаль, стає навіть нижчою.
15.05.24 11:24
Денис Смуглий,
м. Хмельницький
Гнучний графік(створюєш його самістійно як тобі зручно).Чудовий колектив,лояльні керівники,заробітня плата залежить від тебе(потрібно виконувати показники компанії для додаткової плати).
Маленька базова ставка компанії(нижча середньої на ринку праці),недостатня кількість гарнітур(наушників),(радикальне оцінювання якості ваших розмов з клієнтами(найважчий показник на мою думку))
02.05.24 12:58
Тетяна,
м. Хмельницький
Перевага роботи у її гнучкому графіку. Чудово підходить для студентів. Заробітня плата залежить від тебе самого) Приємний, в більшості молодий колектив та лояльне керівництво)
Не достатня кількость робочї гарнітури для агентів