Тетафарм
Другие названия: Лохнес
Телефоны: 068 540 87 23
Регионы работы: Киев, Винница, Днепр, Кременчуг, Львов, Мукачево, Николаев, Харьков, Херсон, Червоноград, Черновцы
Телефоны: 068 540 87 23
ТОВ Тетафарм ексклюзивний імпортер TM CORETESTS, TM SPORTEX, TM MEDRULL, TM AYSET, TM AVANTI і дистриб’ютор широкого асортименту високоякісних виробів медичного призначення.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Тетафарм
Отзывы о компании «Тетафарм» Всего: 31
Все Киев Винница Днепр Кременчуг Львов Мукачево Николаев Харьков Херсон Червоноград Черновцы
13.02.24 01:57
Той Високий,
г. Винница
У Вінниці Тета себе зарекомедували дуже потужно, керівництво- вогонь, люди йдуть на зустріч своїм працівникам у всьому, за усі роки праці жоднісічкоі затримки зп, молодий і дружній колектив- справжня команда,...»
Змушували виїзжати о 8:30-9:00, то було важко😂
18.06.23 17:49
Немає!
Довелося працювати в цих "лідерів ринку на заході України" як вони самі себе позиціонують, а насправді це гнила і жадібна контора яка не поважає своїх працівників.Будьте готові працювати за двох, при тому що...»
08.03.23 13:14
Дієго Руіс,
Можливість зрозуміти властивості та особливості праці у фарм-ринку, що можно вікористати для переходу у нормальну компанію. При потребі, є вільний час, та і не тільки це, про що, краще не писати, аби, не знало...»
Занизська заробітна плата, частина якої ще і у конвертах та видають із затримкою у місяць. Неповага кирівницьства до персоналу. Обіцянки, які не виконуються. Тупе, жадібне, гниле кирівницьство, якого дуже...»
26.04.21 14:46
Жека Халімон,
Очень нравилось сдесь работать. Комфортные условия, коллектив крутой, да и зп устраивало.
Как и везде
26.04.21 09:54
Leo,
г. Львов
Відпрацював недовго через особисті причини, не пов'язані з роботою. За декілька місяців можу визначити наступні плюси:
- відмінний колектив. Приємні люди, є відчуття команди, регулярні активності. З деким спілкуюсь і після завершення роботи;
- можливість отримати фідбек від керівництва. Будь-яке питання можливе до обговорення, тебе чують;
- максимально чітке ставлення до фінансових питань - відпрацював,...»
Не те, щоби страшний мінус, але нюанс - розташування офісу. Якщо Вам незручно добиратись до локації, то простішим це питання з часом не стане. З іншого боку, для когось саме розташування буде і плюсом.
23.04.21 20:31
Настя Мовчун,
Тут подобається працювати, не гірший роботодавець. Якщо не хочеться працювати, то обгидить можна будь-кого.
нема
23.04.21 01:56
Оля Смолец,
Ребят, давайте как-то лояльней будем относится к компании, для меня важно, что она наш украинский изготовитель медпродукции.
Не нашла пока
16.11.20 02:51
Ирина,
г. Львов
весело
Ужасное впечатление! з.п.все в конвертах, черная касса по всему, отношение к работникам пренебрежительное, Т. может матом высказаться ... по деньгам - обещают одно, а потом ... забыли, праздники для них не в счет!!! Не советую.
20.10.20 06:53
Віталій,
Лідируючі позиції на ринку в своєму сегменті товарів.
Відмінна якість товарів.
Хороший внутрішній мікроклімат.Комфортно.
Відсутність клановості.
Реальний карєрни ріст по компетентності і результатам.
Це не apple і не tesla:(
і та абонемент в спортзал теж не дають
25.09.20 16:05
Менеджер,
Працював 6 років , але так склалися обставини що вимушений була звільнитися по особистим обставинам . Були різні моменти , але завжи я і з своїм керівником знаходили порозуміння між собою . Головне що ми й досі спілкуємося , та інколи вживаємо по 250гр крепкого.....
Стандартно як у всіх торгівельних компаніях.