альянс будівельників україни
Інші назви: АБУ
Сайт: abu.kiev.ua
Сайт: abu.kiev.ua
Продажа песка, щебня, жби и т.д.
Не путайте будь ласка з АСОЦІАЦІЄЮ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ, ми АЛЬЯНС БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ прохання не плутати !!!
Наша компанія вже більше 16 років працює в будівельній сфері, має власні карʼєри, багато сучасної спецтехніки, вагоні поставки, виробництво, ЖБІ, генеральні підряди - біля 300 людей, які працюють в середньому 5-10 років. Тут цінують відповідальність, ініціативність і результат. Керівництво відкрите до спілкування, завжди можна звернутися з питанням або пропозицією.
Особливо хочеться відзначити колектив — дружній, професійний і готовий підтримати... »
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюальянс будівельників україни
Аналіз відгуків про компанію «альянс будівельників україни»
У відгуках про роботу в компанії переважають негативні оцінки. Багато співробітників повідомляють про регулярні затримки або невиплату заробітної плати, складнощі з остаточним розрахунком після звільнення, а також про те, що зарплата часто виплачується «в конверті» та неофіційно. Часто згадується дуже висока плинність кадрів, недотримання обіцянок щодо мотивації та премій, а також відсутність поваги до працівників з боку керівництва. Декілька відгуків описують токсичну атмосферу, грубе ставлення, неадекватну поведінку керівників і відсутність підтримки. Окремі співробітники відзначають, що бонуси іноді виплачувалися із затримкою, але все ж виплачувалися. Є поодинокі згадки про зручне розташування офісу та відкритість керівника до діалогу, проте ці позитивні моменти не є типовими для більшості відгуків. Відгуки кандидатів про процес найму також здебільшого негативні: часто обіцяють одні умови, а на практиці вони не виконуються, або умови змінюються після співбесіди. Загалом досвід працівників і кандидатів свідчить про значні ризики при працевлаштуванні до цієї компанії.
Основні проблеми
- Затримки або невиплата заробітної плати, проблеми з остаточним розрахунком
- Висока плинність кадрів
- Відсутність поваги та токсична атмосфера
- Обман щодо мотивації, премій та умов праці
- Грубе або неадекватне ставлення керівництва
Як проходить найм і співбесіди
- Обіцяють одні умови на співбесіді, а на практиці інші
Відгуки про компанію «альянс будівельників україни» Усього: 22
17.01.17 20:55
Бывший сотрудник
Иллюзия хорошей работы проходит очень быстро, но платили з/п вовремя и регуляроно, хотя потом кинули на последнюю выплату при увольнении (жлобство победило).
Пускают "пыль в глаза", но через месяц все равно жлобство дает о себе знать. Не рекомендую здесь работать людям, имеющим чувство собственного достоинства, т.к. Вас будут умышленно унижать и гнобить, дабы Вы знали свое место... Здесь бизнес - примитивная деятельность купи-продай, серые обороты, сыпучие стройматериалы в основном берут нелегально в карьерах. Ужасный хаос во всех процессах, зарплаты в конвертах,...»
24.02.16 11:26
Добрый друг
Кофемашина)
На собеседовании обещают одно, а по факту при стажировке другое.
Вам никто оплачивать стажировку не будет, хотя будут обещать.