Tiens group
Телефоны: 0992121206
Регионы работы: Киев, Алушта, Белая Церковь, Винница, Горловка, Днепр, Донецк, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Кропипницкий, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Луганск, Луцк, Львов, Макеевка, Мариуполь, Мукачево, Николаев, Никополь, Одесса, Полтава, Ровно, Севастополь, Симферополь, Сумы, Тернополь, Ужгород, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы
Телефоны: 0992121206
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Tiens group
Отзывы о компании «Tiens group» Всего: 2
Все Киев Алушта Белая Церковь Винница Горловка Днепр Донецк Житомир Запорожье Ивано-Франковск Кропипницкий Краматорск Кременчуг Кривой Рог Луганск Луцк Львов Макеевка Мариуполь Мукачево Николаев Никополь Одесса Полтава Ровно Севастополь Симферополь Сумы Тернополь Ужгород Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Черновцы
13.05.16 13:08
г. Луцк
немаэ
З продукцією Tiens не знайомий , тому судити якість їхніх товарів не беруся.
На рахунок роботи. Просять 100грн за книжку . Говорять піти на семінар ,який коштує 200грн.
5 днів навчання
Про компанію , умови роботи , оплату ніхто не говорить.
Звичайна замануха для "лохів" , або для мрійливих людей ,які думають що можна заробити легко та швидко гроші.
Вся вічливість пропала , коли я сказав шо відмовляюсь іти...»
06.02.16 23:23
НАТАША,
г. Луцк
АФЕРИСТИ!
АФЕРСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!! ХОЧУ ЗАСТЕРЕГТИ УСІХ МЕШКАНЦІВ МОГО ЧАРІВНОГО МІСТА ЛУЦЬКА, ЯКІ ШУКАЮТЬ РОБОТУ. НА ВУЛ. ВИННИЧЕНКА 14 А , НАД РЕСТОРАНОМ НА 4-МУ ПОВЕРСІ ПРАЦЮЮТЬ АФЕРСТИ, ЯКІ ПРОПОНУЮТЬ ОФІСНУ РОБОТУТА ЗОЛОТІ ГОРИ... НАТОМІСТЬ ЗБИРАЮТЬ ВЕЛЧЕЗНІ АУДИТОРІЇ НАЇВНИХ ЛЮДЕЙ НІБИТО ДЛЯ 4-ДНЕВНОГО НАВЧАННЯ, ВТЮХУЮТЬ КОЖНОМУ З НИХ ЯКІСЬ БРОШУРКИ ЗАГРОШІ, 4 ДНІ МОРОЧАТЬ ГОЛОВУ, А ПОТІМ ПРОПОНУЮТЬ ВКЛАСТИ 300...»