Интернет портал Укрбизнес
Другие названия: Украинские интернет технологии
Сайт: www.ukrbiznes.com
Регионы работы: Киев, Бердянск, Владимир-Волынский, Луцк, Львов, Одесса, Стрый, Харьков
Сайт: www.ukrbiznes.com
интернет - портал
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Интернет портал Укрбизнес
Отзывы о компании «Интернет портал Укрбизнес» Всего: 45
28.02.20 23:24
Анонімно,
Привітний колектив
Ходила не співбесіду і довелося чекати керівника. Під час розмови поводився нахабно, намагався пожартувати. Я все розумію, що в його світі можливо і пристойно так себе поводити, однак мені такі манери не подобаються.
27.01.20 18:54
Відсутні
Неадекватам, які пишуть від мого імені!
Цитую:
"Доброго дня адміністрація. Це справжній Ілля Матвійчук. Прошу видалити цей наклеп який внизу написав хтось і назвався моїм ім»ям. Це наносить шкоду мені оскільки нові роботодавці читають його і не дають мені нормальну роботу. Буду дуже вдячний за допомогу".
З роботою в мене все впорядку, ще й вам можу підкинути, коли навчитеся нормалі сайти роботи.
Стільки...»
16.01.20 09:05
Володимир,
г. Луцк
Все дуже круто, офіційна робота в центрі міста, круте ставлення та зарплата, не розумію що може не подобатись. Хіба те що потрібно працювати) Лінивим тут однозначно не місце. Бо їм життя не дадуть
Великий туалет
11.01.20 20:55
...
22.10.19 11:42
г. Луцк
Шановні шукачі роботи, зверніть увагу! Я не анонім і не намагаюсь перешкодити чи нашкодити роботі порталу Ub.ua. Мій відгук - застереження для Вас не попастися на розводняк!
- Молодий та привітний колектив, який завжди готовий допомогти, підказати, вирішити поставлене завдання.
- Світлий та просторний кабінет.
- Зручне місце розташування компанії та графік роботи.
НЕ рекомендую будь-яку співрацю з компанією Валентина Цейка. Неадекватний керівник, який ніколи не чує того, що ти намагаєшся йому порекомендувати для покращення умов праці та росту UB.UA. Всіляко намагається поглузувати з працівників компанії. Постійно хизується своєю зверхністю над іншими. Скупий та безвідповідальний керівник, який постійно ховається від невдоволених клієнтів. Не виплачує заробітню платню роками....»
12.09.18 09:33
г. Луцк
Приємний колектив, зручне місцезнаходження.
Досі винні мені гроші. По доброті душевній погодилась пропрацювати додатковий місяць після висловлення бажання про звільнення, аби дір знайшов заміну. В результаті - займалась волонтерством. Зарплату ще ходила добрих пів року забирати, але за цей останній «добровільний» місяць так і не отримала.
По професіоналізму: підходи до реклами, які працювли років 7, а то й більше, тому. Постійна зміна кадрів не сприяє...»
10.08.18 11:58
Мария,
г. Луцк
Коллектив простой, но бесхребетный, не отстаивают своих прав.
Если Вы пришли работать в Укрбизнес - готовьтесь к тому, что Вы будете работать как волонтер, ибо денег своевременно не получите точно! Директор - лжец и трус, постоянно отмазывается и спихает вину на остальных. В бухгалтерии тоже хамы. Потраченное время в пустую, вот как можно назвать мою работу на этом несчастном портале! Тарифы за работу тоже очень низкие, нелогичные. Вокруг обман и жлобство.
24.07.18 20:49
Альона,
Новий досвід в роботі
Не чекайте, що тут ви заробите гроші. Система виплати зарплати незрозуміла, часто змінюється і залежить від настрою директора. Обіцяної зарплати чекаю вже третій місяць. Думаю, що вже не дочекаюсь. Сама робота нескладна, якщо ви вмієте «впарити» непотрібні товари і послуги покупцям. З таким успіхом можна працювати в будь якій торгівлі, але з чіткою і зрозумілою мотивацією.
30.04.18 14:29
gin boy,
немає
Директор погрожує розправою, говорячі про своїх "друзів" які можуть тебе зустріти біля дому. Цейко - це рідкий ху**ос и разводіла, мудак та гнила людина. Він вважає себе вищим за будь-кого, хоча сам рідке лайно. Він обманнює клієнтів!!! Нагріває на цьому гроші та не платить обіцяну заробітну плату! Пропоную зібрати людей та піти до нього, а ще краще у поліцію.
23.02.18 15:09
Татьяна,
г. Луцк
Працюю в компанії вже не перший рік. І плюсів можна визначити, хороший колектив, зручне розташування та комфортний офіс. Для того щоб розвиватись компанія надає вам все, від вас тільки треба старання і бажання розвиватись.
Як таких мінусів не бачу. На кожному підприємстві є свої вимоги, Десь вони складніші, десь простіші. Якщо людина не хоче працювати, то буде шукати причину не працювати а лити один негатив.
Четвертий поверх, відсутність їдальні (іноді працівники приносять обід з собою, і створюють кучу запахів в кабінеті, іноді навіть неприємних)