Тзов-Бадер Україна
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Винница, Ивано-Франковск, Львов, Ровно, Тернополь
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Тзов-Бадер Україна
Отзывы о компании «Тзов-Бадер Україна» Всего: 13
29.11.19 16:17
Аноним
Скоро звільняюсь
27.11.2019 на Baderi Украєна у моєї Мами почалася кровотеча коли вона звернулася в медпункт і повідомила про свій стан її відповіли , що швидкої допомоги вони викликати не можуть у зв'яску із тим що її немає кому замінити і її дали валідол і невідомі дві таблетки після яких моєї Мами стан погіршився вона підійшла до свого бригадира Лишак Галини Васильвни ця відправила до старшої зміни Брода Оксана коли Мама...»
03.07.18 14:31
Лесуня
г. Львов
Пліток і розмов багато завжди є і буде - треба самому у всьому переконатися. Я була там на співбесіді з коліжанкою як моральна підтримка), мені сподобалося, я б там працювала, та в мене інший профіль.
Негативних відгуків нема, поки що.... Тільки б не спортилася, бо фірма справді хороша
22.06.18 13:18
Микола Ггг
Немає доброї сторони
Короче так! Почитав відгуки і зрозумів, що тільки одна людина написала правду про їбучий сука бадер. Цей бадер повне гавно а не робота, люди сидять, премії рубають, аудитів бояться, ця йобнута охорона вилазить людям на голову.... У віділі кадрів працюють одні куріци, нічого не знають, при розрахунку розрахунового листа не дають, цілий день сидиш і їбашиш як віл, за любу хуйню їбуть, що на рахунок контролерів то є...»
23.02.18 14:40
Робота суцільне дєрьмо
...
Не вірте цим нижнім відгукам!!! ці всі відгуки написала одна людина з одного комп'ютера, тим більш скоріш за все це написала з відділу персоналу!!! Робота суцільне дєрьмо!!! Не вірте цій зарплаті у 8000-9000 штук грн щоб їх заробити потрібно напахатися як проклятий, вони цього не вартують!!! Хочете суцільне рабство, тюрьма тоді вам у Бадер та Фуджікурва чекає на вас.
27.12.17 11:04
Лариса LOrik
г. Белая Церковь
Пишаюся своїм дружнім колективом. Робота полегшується, коли всі тебе підтримують, дещо підказують. З прийдешніми святами, друзі.
Все ж є бажання отримати прибавку до зарплатні.
25.12.17 14:46
Галя Кириченко
На Бадері зустріла стільки хороших друзів, трудоголіків незвичайних. Через позитив від цих людей, робота стає не такою вже і важкою.
Частіше робити перерву.
22.12.17 13:07
Сергей Загуров
Добрый день. Мне есть что сказать по поводу качества и заплаты на этом заводе. Я переселенец, приехав в Киев в 2015, не мог долго найти работу, вернее, всюду я слышал отказ. И только на Бадере мне улыбнулась удача. Было тяжело при учебе, но все возможно. Зарплата меня полностью устраивает.
Устаю, хотелось бы продлить обеденный перерыв.
01.06.17 21:42
Сашко Примак
Не знаю на що скаржитися можна, коли все залежить від самого бажання людини працювати і добиватися висот. Забирають і привозять додому, є обідня перерва, все в рамках закону виконується і найголовніше - зарплата, вона досить висока.
Можна порівнювати зп у Польщі і тут, але не варто, бо все має різні сторони.
12.11.16 19:21
олег
чистота і порядок
маленька їдальня.холодильників немає,обід доводиться тримати у шкавчику,часто псуэться
дуже висока температура в приміщенні.недивно чому людям стає погано. (НАВІЩО ТАК КОЧЕГАРИТИ????????????)при такій жарі некомфортно працювати.
11.11.16 07:28
Аноним
нема
Відстуність нормального санвузла (хоча би вода спускалась, на камеру відеоспостереження прямо навпроти санвузла грошей хватило), пекельні умови праці. Відсутність ВЕНТИЛЯЦІЇ у швейних цехах. Рабство. НЕМА ВИХІДНИХ ВЗАГАЛІ. Примусово заставляють працювати безкоштовно понаднормово. Добре, що пройшла жарка погода... Може поменше швидка буде працівників забирати з робочих місць. Керівництво, навіть на самому...»
- 1
- 2