Тзов-Бадер Україна
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Івано-Франківск, Львів, Ровно, Тернопіль
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТзов-Бадер Україна
Відгуки про компанію «Тзов-Бадер Україна» Усього: 20
29.12.17 17:54
Ярослав Yason,
Шию на Бадері не так довго, робота відповідальна, передбачає кар'єрний ріст. Поки що все влаштовує.
Дуже втомлююся, взагалі сил не вистачає вже під кінець робочого дня.
25.12.17 14:46
Галя Кириченко,
На Бадері зустріла стільки хороших друзів, трудоголіків незвичайних. Через позитив від цих людей, робота стає не такою вже і важкою.
Частіше робити перерву.
25.12.17 13:20
Олег,
Кому не в лінь працювати і заробляти досить непогані гроші, то вам на Бадер. Тут хороша система бонусів, коли працюєш у нічні зміни або ж маєш високі показники роботи. Заробітна плата завжди вчасно. Короче, працювати не легко, але знаєш за що працюєш.
Бувають конфліктні ситуації у робочому колективі
24.12.17 18:09
Anton Drobiasko,
Никогда не думал, что придется учится шить. Сначала очень сложно было, но всему научили, показали как все делать качественно. В нашем коллективе всегда дружеская атмосфера, со мной еще и друг пошел работать.
Хотелось бы прибавки к зп.
23.12.17 12:16
Марина Давиденко,
Когда по всей Украине проблемы с поиском работы или не согласность работать за смешные зп, то сдесь ты занимаешься любимым делом и получаешь приличные деньги.
Побольше молодых хочется привлечь к этой работе.
22.12.17 13:07
Сергей Загуров,
Добрый день. Мне есть что сказать по поводу качества и заплаты на этом заводе. Я переселенец, приехав в Киев в 2015, не мог долго найти работу, вернее, всюду я слышал отказ. И только на Бадере мне улыбнулась удача. Было тяжело при учебе, но все возможно. Зарплата меня полностью устраивает.
Устаю, хотелось бы продлить обеденный перерыв.
07.06.17 20:10
Олексій,
Достойні умови праці. Відповідна оплата. Не знаю, що може не подобатися.
Довго звикати до режиму роботи. Більше недоліків не бачу.
04.06.17 12:26
Новенький,
Працюю декілька днів на підприємстві.
Пройшов оплачуване навчання (що дуже мене обрадувало, зазвичай тобі нічого не платять). Колектив гарний, всі привітні. Все подобається.
Придивляюся, поки немає.
01.06.17 21:42
Сашко Примак,
Не знаю на що скаржитися можна, коли все залежить від самого бажання людини працювати і добиватися висот. Забирають і привозять додому, є обідня перерва, все в рамках закону виконується і найголовніше - зарплата, вона досить висока.
Можна порівнювати зп у Польщі і тут, але не варто, бо все має різні сторони.
29.09.16 16:53
Довіз до роботи
Брехня починається вже з рекламного щита, на якому написано, що зарплата від 5тис.грн., насправді перший місяць тобі заплатять 2500 грн(тренінгових), а потім вже як дадуть перший розряд то 3000 грн. і так ти на цій ставці зависнеш, доки бригада не почне продукувати стабільно без браку мінімальну к-сть. На фірмі широко було розрекламована премія за приведену людину на посаду швеї. ЇЇ мали нараховувати після 2-х...»