МТС
Інші назви: Оператор связи МТС, МТС Украина, Бывший ЮМС (UMC)
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.mts.com.ua
Регіони роботи: Київ, Алушта, Дніпро, Донецк, Луганськ, Львів, Одеса, Полтава, Сєвєродонецьк, Ужгород, Харків, Херсон, Чернівці
Сайт: www.mts.com.ua
Оператор мобильной связи
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюМТС
Відгуки про компанію «МТС» Усього: 1
Усі Київ Алушта Дніпро Донецк Луганськ Львів Одеса Полтава Сєвєродонецьк Ужгород Харків Херсон Чернівці
22.01.17 08:12
Дарт Вейдер,
м. Чернівці
Позитивні моменти це хороший колектив.
Пропрацював майже рік в цій компанії. Не буду писати про всі негативні моменти,але їх було дуже багато.Бувало таке, що приходилось працювати більше місяця без вихідних і по 10 годин в день.
А от, що не сподобалось це те що коли я звільнявся мені не заплатили кошти на мій партнерській номер телефону. Ну компанія МТС, щоб Ви собі розуміли часто кидає своїх клієнтів на гроші, а тут виявляється ще й на працівниках...»