МТС
Другие названия: Оператор связи МТС, МТС Украина, Бывший ЮМС (UMC)
Сайт: www.mts.com.ua
Регионы работы: Киев, Алушта, Днепр, Донецк, Луганск, Львов, Одесса, Полтава, Северодонецк, Ужгород, Харьков, Херсон, Черновцы
Сайт: www.mts.com.ua
Оператор мобильной связи
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании МТС
Отзывы о компании «МТС» Всего: 1
Все Киев Алушта Днепр Донецк Луганск Львов Одесса Полтава Северодонецк Ужгород Харьков Херсон Черновцы
22.01.17 08:12
Дарт Вейдер,
г. Черновцы
Позитивні моменти це хороший колектив.
Пропрацював майже рік в цій компанії. Не буду писати про всі негативні моменти,але їх було дуже багато.Бувало таке, що приходилось працювати більше місяця без вихідних і по 10 годин в день.
А от, що не сподобалось це те що коли я звільнявся мені не заплатили кошти на мій партнерській номер телефону. Ну компанія МТС, щоб Ви собі розуміли часто кидає своїх клієнтів на гроші, а тут виявляється ще й на працівниках...»