Biscotti
Сайт: www.biscotti-group.com
Регіони роботи: Київ, Конотоп, Луцьк, Львів
Сайт: www.biscotti-group.com
Регіони роботи: Київ, Конотоп, Луцьк, Львів
BISCOTTI– українська кондитерська компанія, що виробляє понад 70 видів високоякісних кондитерських виробів. Компанія була заснована в 2010 році. Основні виробничі потужності компанії BISCOTTI розташовані у Львові, Рясне-1
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюBiscotti
Відгуки про компанію «Biscotti» Усього: 22
24.01.21 17:38
Андрій,
Ніяких не замітив
Подзвонили з приводу мого резюме чи шукаю я роботу кажу шукаю Запропонували мені вакансію Пакувальник Складальних Домовилися про співбесіду в зазначений час прийшов на співбесіду заповнив анкету і розказали графік роботи яка зарплата зарплата 8000 + бонусна частина 30% я порахував виходить 10400 гривень за графік 2/2 там так один день в першу зміну другий день в нічну зміну графік роботи з 8 до 20 та з 20 до 8 ...»
07.07.20 16:12
Галина,
Хороший колектив
Звільнили вагітну,ставлення 0.Офіційно мінімалку платять і + в конверті,за ацьку роботу копійки.
19.03.20 20:18
Вітя,
м. Луцьк
Був хороший колектив
Якщо не забрав гроші в тт через 20 днів, пишуть в аванс, а забереш свої гроші у тт. Протерміновка - дають 500 грн у період (місяць) - а по факту треба всі 1500, якщо якась проблема з поверненням грошей через те що: «торговий не міняє протерміновку», списують з зп. На офісі сидиш без діла 2-3 години. Плани захмарні, хоча кажуть, що градація плану прозора.
Волинська філія - це взагалі мрак. Директор краде бонуси,...»
11.03.20 15:40
станеш стресотійким
Працював на компанію «Biscotti» біля 3 місяців.Люди з якими працював цілком адекватні АЛЕ про керівництво такого не скажеш.Людей тримають просто ні за що,поваги ноль. Офіційно підприємство виплачує мінімалку але додатково не офіційно у конвертах.При звільнені будьте готові до того що не офіційну форму оплати праці ви можете так і не отримати.
05.08.19 10:46
Немає
Просто пекло. Рабство в солодкій обгортці!
13.02.19 11:48
Лилия,
м. Львів
Дуже дружній колектив у фінансовому відділі , у зв'язку з проблемами зі здоров'ям змушена була звільнитись. Також хочу відмітити професійну роботу дівчат з HR .
Не помітила.
03.05.18 00:41
Олексій,
Абсолютно ніяких!
Якщо в інтернеті постійно оголошення про набір на роботу і коли туди незателефонуєш постійний набір - це означає що там піз......ць !!!
Згадую як страшний сон, людей табунами водять, одні звільняють пропахавши пару днів, на їх місце стають нові. Безкінечний прийом - звільнення...... Як завжди обіцяють золоті гори, а в реалі мені навіть мінімалку не платили ! Люди, давайте себе поважати !
06.09.17 08:55
джим,
м. Львів
Адские условия, с человека делают робота, молодые не выдерживают - увольняются. Реклама только у них хорошая, а на деле все наоборот