Петрус
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск, Котовськ, Кременчуг, Луганськ, Львів, Миколаїв, Одеса, Прилуки, Умань, Черкаси, Шахтарськ
дистрибьюция продуктов питания и алкогольных напитков
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюПетрус
Відгуки про компанію «Петрус» Усього: 2
Усі Київ Івано-Франківск Котовськ Кременчуг Луганськ Львів Миколаїв Одеса Прилуки Умань Черкаси Шахтарськ
08.10.15 17:26
Сашко,
м. Львів
НЕ МАЄ
Працював в цій конторі майже рік.Після чого при звільненні не повернули ні копійки зароблених грошей. Керівництво Женька Макаров і Андруша Петришин бовдури та підараси.Постійно їздять разом та живуть в одному номері. Ну то як би не крали гроші у підлеглих то хай би чпокались на здоров"я. А так дійсно не геї, а пидараси.Не їдіть туди працювати, якщо ви себе поважаєте та маєте гетеросексуальну орієнтацію....»
03.06.13 15:10
Степан Розкажу,
м. Львів
видають 50 грн в тиждень на проїзд
Керівництво нахабним способом вганяєє торгових агентів у саму справжню боргову яму. При прийомі району переважно виявляється купа проблемних магазинів, про які не завжди повідомляють, планка продаж завищена на стільки, що як би ви не хотіли вам доведеться працювати з проблемним клієнтом та лізти в борги. Це не дивно, оскільки побачивши регіонального менеджера мені все стало зрозуміло, у нього був такий вигляд ніби...»