Льонокомбінат GOLDI
Інші назви: ТОВ "Т-Стиль"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: goldi.ua
Телефони: +38 (067) 557-20-36, +38 (067) 380-41-11
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Кривий Ріг, Львів, Нетішин, Одеса, Полтава, Ровно, Харків, Хмельницький, Чернігів
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: goldi.ua
Телефони: +38 (067) 557-20-36, +38 (067) 380-41-11
"Рівненський льонокомбінат" є найбільшим виробником трикотажних виробів в Україні.
У магазині пропонують зручний і сучасний одяг для чоловіків, жінок і дітей.
Постійне поповнення товару. Особливістю виробника є пошиття речей з використанням патріотичних принтів. Привітний персонал та якісний сервіс.
Магазин "Goldi" - це демократичні ціни на всі вироби вітчизняної продукції.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЛьонокомбінат GOLDI
Відгуки про компанію «Льонокомбінат GOLDI» Усього: 137
Усі Київ Вінниця Дніпро Житомир Кривий Ріг Львів Нетішин Одеса Полтава Ровно Харків Хмельницький Чернігів
04.11.21 10:36
Хорошая компания , если ты приходишь сюда работать, а не для галочки. График плавающий , что позволяет совмещать с учёбой. Карьерный рост предоставляют , если ты готов сам двигаться
18.10.21 10:42
м. Ровно
Хороший коллектив, можно многому научиться.
25.09.21 12:14
НЕТ
Хуже компании, а особенно ее руководителя, я еще не встречал. Каждое утро начинается с криков и претензий. Человек постоянно всем не доволен. Тебе дают задания, но ты их сделать не сможешь положительно, так...»
22.06.21 12:02
Якщо ви прагнете розвиватися та хочете швидко побудувати кар’єрний ріст, то вам точно в цю компанію.
За 1-2 роки з продавця чи касира можна вирости до керуючих посад, знаю на особистому досвіді.
Працювала у...»
Немає.
12.05.21 05:11
Вдячний співробітник,
Розташування офісу
Пропрацювала в цій "чудесній" компанії більше пів року і мені вистачило цього на все життя. По порядку: при працевлаштуванні в експериментальний (так його називають) офіс Києва тобі розказують про амбіції та розвиток компанії, про те що ти можеш робити неоціненний внесок в цей розвиток і буде відповідно і рости твоя заробітна плата!!! Компанія пропонує зп вище 20тис, мед забезпечення та всі стандартні умови...»
16.03.21 17:22
люди
умови для роботи
зп(але якщо врахувати роботу по сб то буде приблизно те ж саме по ринку)
офіц. працевлаштування
робота по сб
скотське відношення від власника
14.03.21 11:49
Олександра,
На самом деле, многое нравилось. Хороший коллектив и начальство. Зарплату никогда не задерживали, даже на день раньше приходила. С зарплатой не обманывали, я всегда знала, сколько мне придет. График был удобный, я работала по вечерам. Хорошая компания, ничего не скажу.
Все хорошо
18.02.21 19:23
м. Кривий Ріг
Нет их.
Не рекомендую, никах гарантий, зп снимут-без объяснений, оштрафуют, унизят и выбросят, ибо шибко умный! Не должны вы подписывать заявления при приеме на работу, сразу на уволтннние (без даты) и на отпуск «за свой счёт» ( другого здесь не будет). Каждый день будут припугивать увольнением. Демотивируют. И при этом работай и не задавай вопросов. Вообщем не связывайте себя с этой компанией, Г.В и всякими там Олями! Всем...»
09.02.21 22:30
м. Кривий Ріг
——————————
-нет соц. Пакета
-нет расчётных листов
-зп начисляется как вздумается, компания оставляет за собой право не выплачивать бонусы, премию, а ставка 3600,
-увольняют за заданный вопрос о порядке начисления зп
-отсутствие прав, система штрафов, угрозы увольняя, ибо при устройстве вы подпишите и заявление на расчёт, по этому вы всегда «на крючке»
-нет корпоративной скидки
-никто не отстоит ваши прааа
25.01.21 14:47
Аноним Аноним,
офис
окружающие люди
зп +\- норм
- робота по субботам
- текучка кадров огромная,
- увольняют часто через то, что у владельца просто нету настроения, прошелся и минус 3-5человек просто так
- очень часто может накрыть матами как положено
так как сотрудники для него как рабы