Льонокомбінат GOLDI
Другие названия: ТОВ "Т-Стиль"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: goldi.ua
Телефоны: +38 (067) 557-20-36, +38 (067) 380-41-11
Регионы работы: Киев, Винница, Днепр, Житомир, Кривой Рог, Львов, Нетишин, Одесса, Полтава, Ровно, Харьков, Хмельницкий, Чернигов
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: goldi.ua
Телефоны: +38 (067) 557-20-36, +38 (067) 380-41-11
"Рівненський льонокомбінат" є найбільшим виробником трикотажних виробів в Україні.
У магазині пропонують зручний і сучасний одяг для чоловіків, жінок і дітей.
Постійне поповнення товару. Особливістю виробника є пошиття речей з використанням патріотичних принтів. Привітний персонал та якісний сервіс.
Магазин "Goldi" - це демократичні ціни на всі вироби вітчизняної продукції.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Льонокомбінат GOLDI
Отзывы о компании «Льонокомбінат GOLDI» Всего: 31
Все Киев Винница Днепр Житомир Кривой Рог Львов Нетишин Одесса Полтава Ровно Харьков Хмельницкий Чернигов
16.03.21 17:22
люди
умови для роботи
зп(але якщо врахувати роботу по сб то буде приблизно те ж саме по ринку)
офіц. працевлаштування
окружающие люди
зп +\- норм
- робота по субботам
- текучка кадров огромная,
- увольняют часто через то, что у владельца просто нету настроения, прошелся и минус 3-5человек просто так
- очень часто может накрыть матами как положено
так как сотрудники для него как рабы
28.10.20 17:52
Ірина,
г. Ровно
Компанія під керівницівом адекватних керівників. За час роботи не виникало жодних не порозумінь як з колективом так і з керівніцтвом. Дуже комфортні умові праці. Гарний офіс в якому приємно працювати. Якщо ви хочете самовдосконалюватися то робота в GOLDI точно для вас.
Треба любити свою роботу і тоді жодних негативних моментів не виникне.
28.10.20 17:34
Юля,
г. Ровно
моє улюблене підприємство))) робота хороша, цікава, різностороння. офіційне працевлештування, офіційна і стабільна зп, а не мінімалка на карту. хороший молодий колектив. сачкувати тут, звісно, не вийде, але якщо хочете працювати і заробляти достойно, то вам однозначно на Льонокомбінат
вони є на кожному підприємстві в більшій чи меншій мірі
21.10.20 16:05
г. Ровно
Якщо хочете працювати з гарною зарплатою то ця робота саме для вас
немає
21.10.20 11:13
Ернест Сорентино,
г. Ровно
Працюю на підприємстві вже майже два роки. Робота цікава та інтенсивна. Для виконання своїх обов’язків необхідно використовувати всі свої здібності, здобутки знання і навіть більше. За час роботи на підприємстві відкрив у собі багато нового і не вивченого до цього. У стресових ситуаціях навчився швидко реагувати та приймати правильні рішення задля оперативного та найдоцільнішого вирішення виникнувших проблем....»
Занадто добре відносяться до працівників, що є дуже дивним
17.10.20 17:29
Олександр Миколайчук,
г. Ровно
з впевненістю можу сказати що компанія "Goldi" надає комфортні умови праці ,якими далеко не кожен роботодавець може похвалитися.Розуміюче керівництво,що завжди готове піти тобі на зустріч та приємний колектив з яким праця стає втричі продуктивнішою і, відповідно,високоплачуваною.Приємним бонусом є вчасне надходження заробітної плати
---
13.10.20 15:32
г. Ровно
Чудова компанія з комфортними умовами праці!
Якщо ти неледачий і старанний, можеш професійно рости, отримувати хорошу заробітну плату.
Працюю вже досить довгий час на компанії. Все подобатися.
Гідна заробітна плата, хороший клімат в колективі.
Справедливе керівництво.
Все добре )
09.10.20 17:38
Наталья,
г. Ровно
Работы много, но очень интересной.
Если хочешь чему-то научится, тогда здесь все условия для как для профессионального роста, так и личного.
Работа в субботу это минут, только когда у тебя семья, когда молод и хочешь работать это не помеха.
03.10.20 12:58
Анастасія,
г. Ровно
Все що від тебе вимагають на цьому підприємстві, то це добре виконувати своє завдання. Не знаю чому є негативні відгуки, тому що я перевірила на собі: немає помилок- немає зауважень. Любі робочі моменти, які не залежать від тебе особисто , але впливають на твій результат, можна обговорити, і благополучно вирішити. Офіційна і стабільна робота.
Турбує лише шестиденний робочий тиждень.